"Virtual Success Summit" evinize konuk oluyor
LIFESTYLE

"Virtual Success Summit" evinize konuk oluyor

Programa online platform üzerinden ücretsiz olarak kayıt yaptırmak mümkün.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Mayıs 2020

Eğitim sektörünün dünya lideri Success Resources, 20 Mayıs 2020 Türkiye Saati ile 19.00'da Tony Robbins sunuculuğu ile "Virtual Success Summit" in açılışını yaptı. Program COVID-19 sebebiyle bireylere ve iş yerlerine güçlü zihin yapısı ve psikolojik katkı sağlamak için online platform üzerinde ücretsiz olarak başladı.

Platformun amacı ise yıllar içerisinde Success Resources'ın sahnesinde yer almış olan, dünyanın en başarılı liderlerinden pozitif, öngörülü, ilham veren sunumları bu zorlu zamanlarda izleyiciler ile paylaşmak.

İzleyiciler, içlerinde Tony Robbins, Sir Richard Branson, Sara Blakely, William, Tom Brady, Jay Shetty gibi konuşmacıların olduğu ve toplamda 13 saatlik kayıtların bulunduğu bu sunumları, platform üzerinden üç hafta boyunca yayınlandığı anda izleyebilecekler. En önemlisi içerik bir çok dile anında çevriliyor olacak.

Aynı zamanda 90 gün boyunca, ücretsiz kaydını yaptırmış olan izleyiciler, tekrar tekrar dönüp paylaşılan içeriklerden faydalanabilecekler.

En büyük katkının sağlanacağı alanlar ise kişisel gelişim, varlık yönetimi, girişimcilik, iş ve kariyer dünyası, yaşam amacı, tutku, zihin yönetimi ve manalandırma olacak.

Ücretsiz kayıt için: https://watchsuccesssummit.com/?ls=SRUK_Partner_Power Coaching

Türkçe irtibat: info@powercoaching.us

What'sApp hattı: 0 (530) 037 88 58