Forget-Me-No by Harry Winston
LIFESTYLE

Forget-Me-No by Harry Winston

Harry Winston, büyüleyici mavi ve pembe safir suitlerle Forget-Me-Not Koleksiyonuna renkli bir perspektif getiriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Haziran 2020

Pırlantaların ve rengârenk değerli taşların dışında, doğanın en büyük armağanlarından biri açmış bir çiçektir.

Doğanın güzelliği; kariyerini onun ihtişamını yeniden tasarlamak ve yorumlamakla geçiren Bay Winston'ı büyülemiştir. Bugün de doğa; büyüleyici buketleri, nesilden nesile aktarılan ve feminen mükemmel işçilikli mücevher koleksiyonlarına dönüştürmeye devam eden Winston tasarımcıları için ebedi bir ilham perisi olmaya devam etmektedir.

Hayat dolu ayçiçeklerinden, tomurcuklanmış zambaklara, zarif lalelere ve daha nicesine kadar, Harry Winston'ın efsanevi tasarımları, doğanın bu en sevilen yaratımlarından ilham almıştır.

Winston Bahçesi, ilhamını çiçeklerden alan en son koleksiyonunun lansmanıyla çiçek açmaya devam ediyor. Harry Winston, Forget-Me-Not by Harry Winston'u sunar…

Harry Winston'ın, doğadaki güzellikleri dünyanın en muhteşem değerli taşlarıyla birleştirme konusundaki geleneğini takip eden Winston tasarımcıları, merhum Maurice Galli'nin liderliğinde doğanın bu büyüleyici yaban çiçeğini, bu hatıra özellikli cevherin anısına hazırlanan etkileyici yeni koleksiyonla yeniden tasarlıyor.

Forget-Me-Not (Unutma Beni) Koleksiyonu; kolye, küpe, bileklik, yüzük ve tamamlayıcı bir charm'dan oluşan bir dizi zarif daytime mücevherle adını aldığın çiçeğin zarif siluetini kutlamakta ve bu güzel çiçeği ortaya çıkaran yuvarlak, damla ve markiz kesim pırlantalardan oluşan büyüleyici bir karma sunmaktadır. Bu çiçekli koleksiyonda, yıl boyu çok sevilen bir tasarıma taze bir bakış açısı kazandıran yedi tasarımdan her biri, her âna eşsiz bir sıcaklık ve ışıltı katmaktadır.

Harry Winston'un efsanevi tasarımcısı tarafından geliştirilen son koleksiyonlardan biri olan bu koleksiyonla Harry Winston, ilhamını doğal güzelliklerden alan olağanüstü mücevher eserlerinin mirasını hatırlamakta ve gelenekle zenginleşmiş, parlak bir gelecek vadedmektedir.