Normal People dizisindeki villa turizme açıldı
LIFESTYLE

Normal People dizisindeki villa turizme açıldı

Normal People’ın aşık çifti Marianne ve Connell’ı ağırlayan 150 yıllık tarihi villanın turizme açılmasının ardından ziyaretçi akınına uğraması bekleniyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Haziran 2020

BBC'nin Normal People dizisiyle ünlenen İtalya'nın başkenti Roma yakınlarındaki Sant'Oreste'da bulunan villa, turizme açıldı. İrlanda, İsveç ve İtalya'da çekilen 12 bölümlük dizide, dizinin kahramanları Connell ve Marianne'in kaldığı Tenuta Verzano Casale isimli villa, Air B&B'de kiralık. İki yatak odalı villa, aynı anda 6 kişiyi ağırlayabiliyor. 150 yıldır aynı aileye ait olan tarihi yapı, bir havuza ve geniş bir bahçeye de sahip.

Nisan 2020'de yayınlanan dizi İrlandalı yazar Sally Rooney'nin aynı isimli çok satan romanından uyarlandı. "Normal People"ın konusunu küçük bir kasabada hayatını sürdüren Marianne ve Connell'ın lisede başlayan aşkları oluşturuyor. İki karakter Paul Mescal ve Daisy Edgar Jones hayat veriyor.

Tarihi villa dizideki karakterlere ev sahipliği yaptıktan sonra oldukça popüler hale geldi. Salgın sonrası yeniden turizme açılan villanın ziyaretçi akınına uğraması bekleniyor.