Özlenen Hillside Yazı 12 Haziran’da Başlıyor
LIFESTYLE

Özlenen Hillside Yazı 12 Haziran’da Başlıyor

Misafirlerinin geç başlayan yaz sezonu sebebiyle kutlama olarak gördüğü Hillside, 12 Haziran’da yeniliklerle açılıyor. Hillside, özel konseptlerle hazırladığı dopdolu eğlence programından, zengin “edutainment” workshoplarına kadar, misafirlerinin Hillside

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Haziran 2020

Müdavimlerinin "bu yazın tek adresi" olarak tanımladığı ve güvenle rezervasyon yaptırdığı Hillside, misafirlerine her zaman olduğu gibi keyifli bir yaz tatili sunacak. Ailelere ve küçük gruplara özel tekne turları, 5 bin yıllık tarihiyle yediden yetmişe tüm gezginlerin ilgisini çeken Kayaköy'e kişiye özel geziler, evde kalınan dönem sonrası zinde bir başlangıç için özel olarak tasarlanmış "Fresh Start" isimli wellness ve detox programları ve hazırladığı yeni eğlence konseptleri ile Hillside Beach Club yeni yaz sezonuna hazır. Hillside, ayrıca bulunduğu şehirden özledikleri tatile özel araç ile seyahat ederek gelmeyi isteyen misafirleri için, koltukları tam yatabilen konforlu transfer hizmetini de sağlıyor.

Kendine özel bir koyda, büyük oranda açık alanlardan oluşan Hillside Beach Club'da yeniden düzenlenen ana plaj dışında üç farklı seçenek bulunuyor. Sessiz ve sakin bir plajda güneşin tadını çıkartmak, çam kokuları arasında doğanın keyfine varmak isteyen yetişkinlere özel Silent Beach, ağaçlar arasında doğa yürüyüşü yaparak ya da özel teknesi ile ulaşılabilen Serenity Beach ve su sporlarına ilgi duyup, etkinlikleri kaçırmak istemeyenlere aradıkları her şeyi sunan Pasha Beach misafirlere birbirinden farklı deneyimler sağlıyor. Müstakil villalar gibi ayrı girişleri olan geniş teraslı bungalowlardan oluşan konaklama imkanları ile misafirler, her zaman olduğu gibi odalarında geçirdiği vakitlerde de açık havanın ve eşsiz manzaranın tadını çıkarabilecek.

12 Haziran Cuma itibarıyla dopdolu bir eğlence programı ile Hillside'da yaz sezonu başlıyor.
Heyecanla beklenen açılış döneminde zengin bir eğlence programı ile hazırlanan Hillside, etkileyici sesi ile caz parçalarından bir repertuvara sahip Deniz Özdoğru, sevilen hitleri kendi yorumu ile tekrar seslendiren Müjde Kızılkan, Jabbar ve Deniz Sipahi gibi isimleri ağırlayacak. Instagramda yaptığı "Back to Pasha" konseptli canlı yayınları ile evde kalınan dönemde ses getiren Dj Can Hatipoğlu da "90's Pasha" konseptiyle 19 Haziran ve 27 Haziran'da Hillside'da olacak.

Yenilenen eğlence ve yeme-içme konseptleri, açıkhava etkinlikleri ile keyifli bir yaz Hillside misafirlerini bekliyor.
Hillside Beach Club, çevresinde yer alan zengin tarihi keşfetmeye imkan sunan birçok tur ve gezi programını misafirlerine sağlıyor. UNESCO tarafından Dünya Dostluk ve Barış Köyü ilan edilen Kayaköy'e özel rehber eşliğinde yapılan gezide tarihi doku keşfedilirken, keyifli bir trekking rotası da deneyimlenebiliyor. Hillside, bu yaz farklı bir gün geçirmek isteyenler için de kişiye ve küçük gruplara özel konforlu tekne turları düzenlenmeye devam edecek. Dileyen misafirler tüm gün eşsiz koylarda Hillside konforunu yaşama imkanı bulurken, yarım günlük yakın koylar turu veya etkileyici manzaralar sunan gün batımı tekne turlarını da tercih edebilecek. Yaratıcısı olduğu, deniz üzerinde açık hava sineması etkinliklerine devam edecek olan Hillside, bu yaz sessiz koy konsepti ile hizmet veren Silent Beach'de de sinema gösterimleri gerçekleştirecek.

Hillside, öncüsü olduğu öğretirken eğlendiren "edutainment" akımı doğrultusunda geliştirdiği atölyelere bu sezon yenilerini ekleyerek, aktivite programını zenginleştirdi. Çocuklar için de etkinlik önerileri düşünen Hillside ekibi, küçük misafirleri için ayrı bir program hazırladı. Hazine avından, kutu oyunlarına, survivor gibi parkur aktivitelerinden açık hava sinema gösterimlerine kadar birçok yeni aktivite farklı yaş grubundan çocukları bekliyor.

Zinde bir başlangıç için beslenme ve aktiviteler içeren özel bir program "Fresh Start" beslenmeyi holistik bir bakış açısı ile ele alıyor.
Hillside, bu yaz uzman diyetisyen Hümeyra Yazman ile birlikte beslenme ve aktiviteler içeren "Fresh Start" isimli bir program hazırladı. Dileyen misafirler tüm öğünler için besin değerleri hesaplanmış, taze olarak hazırlanan günlük menülerden tercih edebilecek. 3 ya da 7 günlük olarak seçilebilen detox paketleri ile birlikte, yogadan yürüyüşe, yüzmeden bisiklete farklı aktiviteler de misafirlere önerilecek. Hillside, yemek yiyeceği zamanı restoran dışında, kulübün farklı bir noktasında değerlendirmek isteyen misafirler için de, tek kaselik öğünlerden oluşan menüler hazırladı. Bu kase seçenekleri ile dileyen misafirler besin değeri yüksek ve sağlıklı öğünleri dilediği zaman dilediği yerde tüketebilecek.

Tatil keyfi bölünmesin!
Hillside Beach Club, her yıl daha da fazla hizmet sunduğu mobil uygulaması sayesinde birçok hizmete tek bir dokunuşla ulaşma imkanı sağlıyor. Misafirlerinin otele girdiği andan itibaren temassız bir deneyim yaşaması için tüm geliştirmeleri tamamlayan Hillside'da birçok işlem uygulama üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Check-in, check-out işlemleri, kulüp içinde gerçekleşecek tüm ödemeler, anlık takip edilebilen aktivitelere rezervasyon, günlük gazete ve dergilere ücretsiz erişim güncellenen uygulama üzerinden sağlanabiliyor. Hillside'ın daha önce sektöründe ilk kez başlattığı şezlongdan bile kalkmadan içecek sipariş etmeyi sağlayan "Beach Order" seçeneği yanında, restoran ve bar menülerini görüntülemek de mümkün.

İlk aşamada uçakla seyahat etmek istemeyenler için kişiye özel transfer imkanı...
Hillside Beach Club, bu yaz kişiye özel araç ile seyahat etmek isteyenleri de düşündü. İstanbul, İzmir ve Antalya'dan transfer imkanı sunan Hillside, konuklarının konforlu bir şekilde tam yatan koltuklarla seyahet ederek tatillerine başlaması için tüm hazırlıklarını yaptı.

Hillside Beach Club, içten servisi ve öncü uygulamaları ile yurt dışı basınından yoğun ilgi görmeye devam ediyor.
Hillside, prestijli İngiliz yayınları The Times ve Telegraph'da sezon öncesinde detaylı bir değerlendirme ile yer aldı. Aylık milyonlarca kişiye ulaşan bu yayınlarda haber olan Hillside, en iyi tatil otellerine yer verilen dosya konusunda ilk sırada gösterildi. Yayınlar, Hillside Beach Club'ın güler yüzlü personeli, beklentilerin ötesindeki servis anlayışı ve eşsiz konumundan da bahsetti.