Sundance Film Festivali'nde değişiklik
LIFESTYLE

Sundance Film Festivali'nde değişiklik

Koronavirüs pandemisi nedeniyle 2021'de Sundance Film Festivali'nin Amerika'nın çeşitli şehirlerinde de gerçekleştirilmesi planlanıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Haziran 2020

Sundance Film Festivali, koronavirüs pandemisine göre kurallarını değiştirecek. Festival başkanı Tabitha Jackson'ın yaptığı açıklamaya göre, festival 2021 yılında yalnızca Utah'ta gerçekleştirilmeyecek. Festival, Amerika'daki farklı şehirlere doğru genişletilecek.

Son olarak geçtiğimiz Ocak ayının sonunda gerçekleştirilen Sundance, önümüzdeki yıl daha farklı bir şekilde karşımıza çıkacak. Amerika'nın Utah eyaletinin Park City şehrinde gerçekleştirilen festivalin gelecek yılki hedefi, Amerika'nın farklı şehirlerindeki izleyicilere ulaşabilmek.

Ayrıca Sundance Film Festivali sanala da dönüştürülerek, evden de izleyicilerin ulaşabilmesi sağlanacak. Şimdiden festivalin New York, Los Angeles, Detroit, Atlanta gibi şehirlerdeki sinemalarla görüştüğü açıklandı. Festivalin online sistemi şu anda geliştirme aşamasında. Online festival yalnızca film gösterimleri ile sınırlı olmayacak. Ayrıca farklı etkinliklerin de gerçekleştirilmesi düşünülüyor.