"Dead to Me" son sezon onayını aldı
LIFESTYLE

"Dead to Me" son sezon onayını aldı

Kısa sürede fenomen haline gelen, kara komedi dizisi "Dead to Me" üçüncü sezonunun ardından final yapacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Temmuz 2020

"Dead to Me", Netflix'ten üçüncü ve final sezonu onayı aldı.

"Dead to Me"nin başrollerinde, Christina Applegate, Linda Cardellini ve James Marsden yer alıyor. Dizi, kocasını bir cinayete kurban veren ve olayı çözmek için kararlı olan Jen ve iyimser bir ruha sahip olan Judy'nin arkadaşlıkları üzerinden ilerliyor. İki kadın bir destek grubunda buluştuğunda, karşıt kişiliklerine rağmen beklenmedik bir bağ oluştururlar ve dertlerini paylaşmaya başlarlar.

Feldman, "Başından sonuna kadar, Dead To Me tam olarak yapmak istediğim şov. Bu proje bizim için inanılmaz bir hediye oldu. Keder ve kayıptan yayılan bir hikaye anlatmak beni sanatçı olarak geliştirdi ve insan olarak iyileştirdi. Sonsuza kadar ortaklarıma borçlu olacağım. Christina, Linda ve mükemmel yetenekli yazarlarımız, oyuncu kadromuz ve ekibimize minnettarım. İlk günden itibaren 'Dead To Me' özelliğini desteklediği için Netflix'e teşekkür ederim ve işbirliğimizi sürdürmekten heyecan duyuyorum." dedi.

"Dead to Me", şimdiye kadar her iki sezonda da eleştirmenler tarafından iyi karşılandı ve Applegate, ilk sezondaki performansıyla hem Emmy hem de Altın Küre adaylığı kazandı.