Güzel yaşama sanatı
LIFESTYLE

Güzel yaşama sanatı

Hikayesi 1977 yılında başlayan Bodrum’un ikonik oteli Maçakızı, lüks ve rafine bir tatil deneyimi vadediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Temmuz 2020

Deniz, güneş ve huzur veren doğa… Geçen yıllara ve değişen seyahat trendlerine rağmen Bodrum, hem yaydığı pozitif enerji hem doğası hem de farklı tatil seçenekleriyle favori yaz rotası olma özelliğini koruyor. Bodrum denince akla gelen ilk yer olan Maçakızı ise tıpkı üzerine kurulu olduğu muazzam bölge gibi müdavimlere sahip bir yer.

Bodrum'un ikonik otelinin hikayesi 1977'de, Göltürkbükü henüz sadece birkaç ev ile sokak kedilerinin olduğu küçük bir sahil kasabasıyken, Ayla Emiroğlu tarafından Bodrum'un güzelliğini başkalarıyla paylaşmak için küçük bir butik otel olarak kurulmasıyla başlıyor. O günkü bohem ve sofistike ruhunu hâlâ koruyan, begonviller içinde, yeşille çevrelenmiş bir alanda konumlanan Maçakızı, yaşamdan keyif almayı bilen, iyi yemek yemeyi, doğayı, sanatı seven insanlar için açıldığı günden beri buluşma noktası.

Lüks anlayışı, şef Aret Sahakyan'ın mutfağından çıkan Akdeniz lezzetleri, servis kalitesi ve profesyonel ekibiyle Maçakızı, bu yaz pandemiye karşı tüm önlemlerini de aldı. Hem Maçakızı Hotel hem Villa Maçakızı'nda yeni kurallar uygulanmaya başlandı. Her yer düzenli olarak dezenfekte edilirken, sağlık prosedürleri ve sosyal mesafe kuralları ciddi bir şekilde uygulanıyor. Otel yönetimi tarafından alınan her tedbir, tatil deneyiminizi daha huzurlu kılacak nitelikte.