The Crown'dan 6. sezon sürprizi
LIFESTYLE

The Crown'dan 6. sezon sürprizi

Netflix'in İngiliz kraliyet ailesi hakkındaki popüler draması The Crown, altıncı ve son sezonu kapsayacak şekilde genişletildi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Temmuz 2020

The Crown'un yaratıcısı Peter Morgan, The Crown'un 6. sezona uzayacağı haberini teyit etti ve programı beşinci sezonla bitirmeyi düşündüğünü, ancak aynı yılları daha ayrıntılı olarak ele almayacağını açıkladı.

Peter Morgan açıklamada, "Beşinci sezon için hikayeleri tartışmaya başladığımızda, kısa bir süre sonra hikayenin zenginliğine ve karmaşıklığına adalet yapabilmek için orijinal plana geri dönüp altı sezon yapmamız gerektiği anlaşıldı. Açıkça söylemek gerekirse, altıncı sezon bize bugüne yaklaşmayacak - aynı dönemi daha ayrıntılı olarak ele almamızı sağlayacak" dedi.

Başlangıçta 6 sezon olarak planlanan, sonra 5 sezona indirilen sevilen Netflix orijinal dizisi The Crown, görünüşe bakılırsa tekrar orijinal plana geri döndü.

Sezonların tam olarak hangi yıllarla kaplanacağı ve kaç bölüm olacağı henüz doğrulanmamış olsa da, beşinci sezonun 1990'ların başında ve altıncı sezonun 2000'lerin başında geçmesi bekleniyor.

The Crown'un dördüncü sezonu bu yılın sonunda yayınlanacak.