Nef Reserve Yalıkavak'ta Yaşam Başladı
LIFESTYLE

Nef Reserve Yalıkavak'ta Yaşam Başladı

Gayrimenkul sektöründe ilklerin markası olan Nef, hayalleri süsleyen yaşam alanlarını Nef Reserve Yalıkavak ile gerçeğe dönüştürüyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Temmuz 2020

Her geçen gün değişen gündemimiz ve alışkanlıklarımız, bizleri daha güvenli ve kaliteli yaşam arayışlarına yönlendirdi. Pandemiyle birlikte yaşadığımız sosyal izolasyon süreci, sağlık, huzur, mutluluk gibi kavramların yaşamımızdaki önemini yeniden hatırlattı. Bizleri yepyeni arayışlara iten bu dönemin, özellikle yaşam alanlarına yönelik bir sorgulamayı da beraberinde getirdiğini söylemek mümkün.

Projeye özel kumsal ve 460 m sahil

Yalıkavak'ın denize sıfır son koyunda yer alan Nef Reserve Yalıkavak, Ege'nin büyüleyici doğasından ve yanı başınızdaki masmavi denizden ilham alarak, doğal bir ortamda masalsı bir yaşam alanı sunuyor. Projeye özel kumsalı ve 460 metre büyüklüğünde projeye özel sahiliyle, Ege ruhuna uygun renklerde ve dokularda, doğal malzemelerle inşa edilen evler vadediyor. Sağlık ve yüksek konfor gözetilerek tasarlanan teraslardan ya da bahçelerden, gün batımının eşsiz seyrine doyarken; özenle tasarlanmış yemyeşil Ege bahçelerindeki mandalina ve limon ağaçlarının kokusuyla geçecek huzur dolu bir yaşam sizleri bekliyor.

Çocuklu aileler için benzersiz bir deneyim

Bodrum'un benzersiz noktalarından Yalıkavak'ta yer alan, özel sahile sahip ve denize sıfır bir burunda misafirlerini bekleyen Nef Reserve Yalıkavak'ta, geniş aileler için sayısız aktivite yer alıyor. "Çocuklara özgürlük" sloganıyla öne çıkan projede yer alan Buggy'li ulaşım ile araçsız site alanı; çocuk havuzu, Güler Legacy Basketbol Okulu gibi alternatiflerle miniklere sınırsız eğlence deneyimi yaşatıyor. Ayrıca projede Türkiye'nin en iyi çocuk – butik konseptli mekanı Le Petit 100 hem çocukların hem de büyüklerin keyifli vakit geçirebileceği bir alan olarak tatilinize unutulmaz anlar eklemenizi sağlıyor.

Bir Nef keşfi Foldhome Reserve

Bir Nef keşfi olan Foldhome sistemi, Nef Reserve Yalıkavak projesinde yer alıyor. Bir eve sığmayacak tüm odaların katlanarak eve dahil edilmesini sağlayan bu sistem sayesinde, alışılmış sosyal tesislerden tamamen farklı ve kişiye özel kullanım alanlarından oluşan Foldhome'un en önemli özelliklerinden biri "kullan-öde" sistemi. Dilediğiniz zaman rezerve ederek kullanabileceğiniz her biri dünyaca ünlü farklı bir tasarımcının imzasını taşıyan kişiye özel oda ve alanlar Nef Reserve Yalıkavak'ta sizi bekliyor.

Akıllı teknolojik projelerle yenilikçi yaklaşım
Nef Reserve Yalıkavak'ın projeye özel sahili özel bir dalgakırana sahip. Projedeki yapılarda, son teknoloji ile enerji tasarrufu sağlanıyor. Tüm binalarda çevre dostu ısı yalıtım malzemeleri kullanılıyor. Böylece hem çevre korunumuna katkı sağlanıyor hem de ısıtma ve soğutmanın enerji tüketimi düşürülüyor.

Hayatı kolaylaştıran akıllı teknolojiler ve yenilikçi yaklaşımlarla dikkat çeken Nef Reserve Yalıkavak'ta; deniz suyundan içme suyu elde edilen Reverse Osmos su arıtma tesisi ile su sıkıntısı yaşanmasının önüne geçiliyor. Buna ek olarak tüm atık sular toplanarak, atık su arıtma tesisinde kapalı sistem biyolojik arıtmadan geçiriliyor ve içme suyu kalitesinde su elde ediliyor.

Kemer Country'nin de mimarı olan, alanında uzman ve ödüllü mimarlık ofisi Torti Gallas and Partners imzasını taşıyan Nef Reserve Yalıkavak, yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor.