Robin Williams'ın son günleri belgesel oldu
LIFESTYLE

Robin Williams'ın son günleri belgesel oldu

Robin Williams’ın hayatı, vefatından 6 yıl sonra belgesel oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Ağustos 2020

2014 yılında intihar ederek hayatına son veren Robin Williams'ın hayatı belgesel oldu. Robin's Wish 63 yaşında ölen sanatçının son günlerini anlatacak.

Yıldızın eşi Susan Schneider Williams'ın yanı sıra arkadaşları ve meslektaşlarıyla yapılan röportajları da içeren Robin's Wish, oyuncunun ölmeden önce mücadele ettiği nörodejeneratif bozukluğu araştıracak.

Robin Williams'ın yaşadığı Lewy Cisimcikli Demans, hastalığın en yaygın türlerinden biri. Belgeselde sözlerine yer verilen bir nöroloji profesörüne göre bu hastalık kaygıyı, kişinin kendisine duyduğu şüpheyi artırıyor ve sanrılara neden oluyor.

Fragmanda Williams'la çalışan kişilerin, aktörün ölümüne giden yolda kendisi gibi olmadığını tartıştığı duyuluyor. Schneider Williams ise "Kocam bilmeden ölümcül bir hastalıkla mücadele ediyordu. Beyninin neredeyse her bölgesi saldırı altındaydı. Kendi parçalanışını deneyimledi" diyor.

Williams, Can Dostum (Good Will Hunting) filminde bir psikoloğu canlandırdığı rolüyle Oscar kazanmıştı. Robin's Wish'in ilk gösterimi izle ve öde sistemleri ve dijital platformlardan 1 Eylül'de yapılacak.