Voyage ile yüksek standart ve konforun birleştiği eşsiz bir tatil
LIFESTYLE

Voyage ile yüksek standart ve konforun birleştiği eşsiz bir tatil

Doğal yaşam alanları içerisine konuşlandırılmış lüks mimarileri, her damağa hitap eden farklı restoranları, mavi bayrak ödüllü plajları ve çok daha fazlası ile ister yalnız ister ailenizle unutulmaz bir tatil keyfini Voyage Otellerinde yaşayın!

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Ağustos 2020

Doğal yaşam alanları içerisine konuşlandırılmış lüks mimarileri, her damağa hitap eden farklı restoranları, mavi bayrak ödüllü plajları ve çok daha fazlası ile misafirlerine eşsiz bir tatil yaşatan Voyage Otelleri, size ve ailenize unutamayacağınız bir tatil sunuyor.

Yüksek standart kalite ve konforun bir arada harmanlandığı zarif mimarisiyle de oldukça davetkar...

Eşsiz doğa & Sınırsız konfor: VOYAGE SORGUN

Her adımınızda Voyage şıklığını yaşatan Voyage Sorgun, eşsiz bir doğa ve sınırsız konforu bir araya getiriyor.

Tesisin ana restoranı Degusto, Türk ve dünya mutfağının en özel lezzetlerini geniş bir yelpazede sunuyor. Özenle hazırlanmış büfede, sevdiğiniz lezzetlerin yanı sıra yeni tatlar ve zevkler keşfedebilirsiniz. Farkını her alanda açıkça gösteren tesis, a la carte restoranlarıyla da misafirlerinin beğenisini kazanmayı başarıyor.



Her ülkeden, her milletten misafiri olan Voyage Sorgun, hem farklı olanı deneme fırsatı sunuyor hem de bildiğiniz, tanıdığınız lezzetleri usta şeflerin yorumlarıyla sil baştan yaşatıyor. Tesisin a la carte restoranları Steak House Carino, İtalyan Restoranı Vista, Çin & Teppanyaki Restoranı Wén, Türk Restoranı Tepsi, Rum Restoranı Buzuki ve 24 saat hizmet veren Cuisine24 ile her akşam farklı bir ülkenin mutfağına misafir olmak mümkün. Her şeyi elinizin altında kolayca bulabildiğiniz Voyage Sorgun'da yiyecek servisinin yanı sıra; havuz ve plajlarda hizmet veren taze meyve barları, dondurma ve gözleme büfeleri ve tabii ki barlar ile dilediğiniz her şey tüm gün yanı başınızda.

Deniz kıyısında özel konsept bir diskosu bulunan Voyage Sorgun'da eğlence hiç bitmiyor. Çocuklar için de sınırsız eğlence seçeneğinin bulunduğu tesiste kapsamlı bir mini kulübün yanı sıra sahilde hizmet veren üstü kapalı bir oyun alanı ve aquapark bulunuyor. Eğlence sonrasında huzurlu bir mola vermek isteyenleri ise sertifikalı eğitmenlerin hizmet verdiği SPA merkezi bekliyor.

Çam ormanlarının mis kokusu, doğayla uyumlu mimarisi, dünya mutfağının birbirinden gösterişli lezzetlerinin eşsiz sunumu, çocuklara ve yetişkinlere özel eğlence alanlarıyla Voyage Sorgun, hayalinizdeki tatili gerçeğe dönüştürüyor.

Çam ağaçlarıyla çevirili muhteşem bir atmosfer sunan Voyage Sorgun, standart odaları ve bungalovlarıyla tatilinizin her anını yeni bir hikayeye dönüştürüyor…