Bella Hadid Michael Kors için başrolde!
LIFESTYLE

Bella Hadid Michael Kors için başrolde!

Bella Hadid, “MICHAEL Michael Kors” ve “Michael Kors Mens” için gerçekleştirilen reklam kampanyalarında başrolde!

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Ağustos 2020

Hazırlayan: Damla Yüce

Michael Kors, Mikael Jansson tarafından çekilen ve başrollerini Bella Hadid, Luke Maehlmann, Kendall Harrison ve Salomon Diaz'ın paylaştığı MICHAEL Michael Kors ve Michael Kors Mens için yeni Sonbahar 2020 reklam kampanyalarının yayınlandığını duyurdu.

Yeni MICHAEL Michael Kors kampanyası, markanın jet sosyeteden köklerine keskin bir rock "n" roll cazibesi duygusu veriyor. Bella Hadid'i 70'lerin bohem-şıklığının en iyisi olarak hayal eden kampanya, bir dizi klasik rock yıldızı vinyetinde hayranlarıyla birlikte yıldızı yakından takip ediyor. Jansson'un merceğinden, rockstar bir konser salonundan çıkarken, fanlarının hayran bakışları arasında eforsuz şıklığı ile süzülüyor.. Bella, seyahatleri boyunca kapitone SoHo, modaya uygun patchwork Carmen ve çivili Mercer Gallery de dahil olmak üzere ikonik MICHAEL Michael Kors el çantalarının şık çeşitlerini taşırken görülüyor.

Michael Kors, "Kampanya, rock yıldızı cazibesinde en üst noktayı ortaya koyuyor" diyor. "Rahatlatıcı soğukkanlılık, tavır ve yıldız gücü."