Hayal Ettiğiniz Tatilden Daha Fazlası: Maxx Royal Belek Golf Resort
LIFESTYLE

Hayal Ettiğiniz Tatilden Daha Fazlası: Maxx Royal Belek Golf Resort

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Eylül 2020

Dünyanın dört bir yanından Akdeniz kıyılarına taşınan nefis mutfaklar, tüm cazibesiyle göz kamaştırıcı bir güzelliğe sahip doğa, kusursuz hizmetler ve özel konaklama alternatifleri… Maxx Royal Belek tatil anılarınızı unutulmaz kılan güzelliklerinin yanı sıra 2019 yılındaki yenilikleri ile fark yaratmaya hazırlanıyor.



Misafirlerin konfor ve mutluluğunu hep en üst düzeyde tutmayı hedefleyen Maxx Royal dünyası, kurulduğu yıldan bugüne lüks anlayışını hep bir adım öteye taşıyor. Doğayla bütünleşebileceğiniz tesiste, eğlence olanakları sayesinde renkli bir tatilin kapıları aralanıyor.



BAŞTAN SONA YENİLENEN VİLLALAR
Maxx Royal Belek'in özel tasarıma sahip süitlerinde düşlerin ötesindeki ayrıcalığı hissedeceksiniz. Albatros Villaların iç dizaynları baştan sona değiştirilerek zarif ayrıntılarla dekore ediliyor. Göz kamaştıran doğa ve deniz manzaralarına açılan süitlerde, tatilinizin tadını kusursuz hizmetler eşliğinde doyasıya çıkarmaya hazır olun!



EĞLENCEYİ DORUKLARDA HİSSEDİN
Eğlencenin tanımını baştan yazan Maxx Royal'de, nefes kesen şovlara imza atan akrobatlar, dünya rekorlarını elinde bulunduran sporcular ve ödüllü dansçılar, yaz boyunca tesisin dört bir yanında… Misafirlerini tatillerinin her anında eğlendirmeyi ve şaşırtmayı hedefleyen tesis, animatörlük üzerine kurulu eğlence anlayışını yepyeni bir konsepte bırakıyor.



"Her an, her yerde, her şey olabilir" felsefesiyle dünyanın farklı noktalarından gelen yetenekleri bir araya toplayarak sunulan eğlence konsepti, bugüne kadarki sıradan eğlence anlayışından çok farklı ve üst düzey bir yaklaşım olarak yorumlanıyor.



Siz pastanede nefis atıştırmalıkların tadına bakarken yan masanızda oturan kişi Guinness Rekorlar Kitabı'na girmiş bir atlet veya Disney'den gelen bir dansçı olabilir. Ödüllü dansçılar, dünya rekorlarını elinde bulunduran sporcular ve etkileyici şovlarıyla akrobatların yanı sıra havuzlardan sahnelere ve restoranlara kadar her yerde karşınıza çıkmaya hazırlanan göstericiler ile her anı eğlence dolu bir tatil sunuyor.



Çiftlerin olduğu kadar ailelerin de unutulmaz bir tatil yaşamak için ilk tercihleri olan Maxx Royal Resorts, yaz boyunca misafirlere birebir dahil olabilecekleri üstün bir eğlence deneyimi sunuyor. Tesisin eğlence olanakları bununla da sınırlı kalmıyor.



Beyaz atlarla dekore edilmiş iç tasarımı ile yaratıcı bir konsepte sahip Royal Horse Lounge, canlı müzik ve benzersiz şovlarla tatilinize eğlence katıyor. Dünya mutfaklarının en iddialı tatlarını buluşturan Restoranlar Sokağı'nın kalbindeki Azure Court'un birbirinden özel şovlarına, dünyaca ünlü isimlerin konserlerine ve rengarenk sürprizlere ortak olun. Maxx Royal Belek'te kendinizi müziğin ve eğlencenin ritmine bırakın, lüks, konfor, mutluluk ve heyecanı bir arada yaşayın.