Dalyan Club, Fenerbahçe
LIFESTYLE

Dalyan Club, Fenerbahçe

Yoğun hayat temponuza ara vererek, şehrin en güzel semtlerinden Fenerbahçe’de, yirmi dönüm yemyeşil arazi içerisinde, şehrin tam içinde üstelik şehrin stresini dışarıda bırakan ağaçların, yemyeşil bir bahçenin tam göbeğinde yer alan tarihi taş binası, unu

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Ekim 2020

DALYAN FITNESS CLUB

Technogym'in geniş ekipman parkuru ile donatılmış, 300 m2'den fazla antrenman alanı ile Dalyan Club içerisinde sağlıklı ve keyifli zaman geçirebileceğiniz Dalyan Fitness Club ile artık spor yapmak için yerin altına girmek zorunda değilsiniz!

PERSONAL STUDIO

Kişiye özel antrenmanlar ve birebir çalışmalar için tasarlanan Personal Studio'da aletli Pilates derslerine katılabilir, kişisel antrenörünüz ile antrenman programınızı uygulayarak kısa sürede forma girebilir, sağlıklı yaşamın tümünü kapsayan Wellness kavramını yaşayabilirsiniz.

TENİS

Ağaçlar ile çevrelenmiş yemyeşil bir bahçenin ortasında bulunan açık havuz, güneşlenmenin keyfini yaşarken aynı zamanda yanıbaşınızda bulunan havuz barının sunduğu zengin yemek ve içecek menüsü ile kendinizi ödüllendirebilir- siniz.

CLUB RESTAURANT

Çeşit çeşit lezzetlerle dolu menüsüyle, spor sonrası ya da iş çıkışı yorgunluğunuzu atabileceğiniz Dalyan Brasserie; ailesi ve arkadaşlarıyla güzel vakit geçirmek isteyenlere keyif dolu bir atmosfer sunuyor.

KIDS CLUB

Siz Dalyan Fitness Club'da hedeflerinize yaklaşırken 06 - 12 yaş aralığındaki çocuklarınız da kulübümüzün keyfini çıkarabilir! Uzman eğitmenlerimizin gözetiminde eğlenceli vakit geçiren çocuklarımız, belirli programlar çerçevesinde yürütülen etkinliklerden de faydalanabilecek !

ÇOCUK ATÖLYELERİ

Mutfak Atölyesi'nden, Ritim Ayölyesi'ne; Sanat Atölyesi'nden Dans Atölyesi'ne birçok farklı atölye ile çocuğunuz içindeki sanatçıyla tanışıp eşsiz yeteneklerinin farkına varacak! Birbirinden eğitici ve eğlenceli atölyeler eşliğinde çocuklar farklı deneyimler yaşarken, ebeveynler Dalyan Club'da keyifli vakit geçirmenin tadını çıkarıyor.