Yepyeni Bir Ev, Yepyeni Bir Hayat
LIFESTYLE

Yepyeni Bir Ev, Yepyeni Bir Hayat

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Kasım 2020

Yepyeni bir yaşama adım atacak ve yeni evinizi dekore edecekseniz doğru yerdesiniz. Home Art Evlilik dergisi ekibi olarak bu yıl bu özel sayının ikincisi ile yine pek çok yeni kurulacak eve kılavuzluk etmenin mutluluğu içindeyiz.

Home Art Evlilik, dekorasyon konusunda sizleri doğru yönlendirebilmek, size hem biraz ilham kaynağı olmak hem de yapılması olası yanlışlar konusunda sizi uyarmak için hazırlandı. Dekorasyon sanıldığı kadar kolay değil. Birkaç eşyanın bir araya gelmesiyle oluşturulan bir bütün hiç değil.

Eşyaları nasıl bir araya getirdiğiniz ve bunu yaparken hangi düşünce ile hareket ettiğiniz çok önemli. Bu konuda bir profesyonelle çalışacaksanız bile sizi yansıtan bir ev için önce sizin kendinizi iyi tanımanız gerekiyor. Dekorasyon, bir yandan da çok öznel bir konu. Etrafınızdan çok etkilenmemeniz ve seçimlerinizde özgür ve özgün olmanız gerekiyor. Sizden önce evlenen ve yeni bir ev kuran arkadaşınızdan etkilenmeniz çok doğal ama siz sizi en iyi yansıtan, sizin içinde en çok rahat edeceğiniz tarzın peşinden gitmelisiniz.

Bol bol dergi karıştırıp kendinize en yakın tarzı bulmaya odaklanın. Çok şey görecek, çok tarzı beğeneceksiniz. Bunların bir sentezini yapıp, hepsini birden evinize dâhil etmeyi bile düşünebilirsiniz. İşte o noktada dikkat etmek lazım. Bu hem mümkün hem değil. Derginizin sayfalarında gezindikçe yaşanmış hikâyelerden örnekler görecek, tek bir mobilyanın, bir seyahatin nasıl tüm dekorasyonu şekillendirdiğinin hikâyesini okuyacaksınız.

Bu zor ama keyifli süreçte Home Art Evlilik dergisi yanınızda.