Çırağan Sarayı’ndan Sevgililer Günü’ne Özel Romantik Deneyimler
LIFESTYLE

Çırağan Sarayı’ndan Sevgililer Günü’ne Özel Romantik Deneyimler

İstanbul, 19 Ocak 2021; Nice aşklara şahitlik etmiş Çırağan Sarayı, Sevgililer Günü’nde ihtişam dolu romantik deneyimler yaşamak isteyen çiftlere birbirinden heyecan verici sürprizler sunuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Ocak 2021

Sevgililer Günü'ne Özel Hediyeler Çırağan Palace Shop'ta

Çırağan Palace Kempinski İstanbul'un yepyeni online alışveriş sitesinde Sevgililer Günü'ne özel birçok hediye seçeneği sunuluyor. Sevgilisine Çırağan Sarayı'ndan romantik ve bir o kadar da lezzetli bir hediye almak isteyenlere el yapımı ürünler hazırlandı. Sevgililer Günü temalı kalpli çikolatalar, makaronlar, kurabiyeler ve hatta kalpli baklavalar bunlardan sadece bazıları. İki kişilik romantik lezzetlerle dolu Sevgililer Günü'ne özel hazırlanan beş çayı ve muhteşem sunumuyla kişiselleştirilebilen pasta ise dikkat çeken romantik hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Sipariş vermek için www.ciraganpalaceshop.com

Sevgililer Günü Konaklama Paketleri

Sevgililer Günü'nü Çırağan Sarayı'nın romantik ihtişamı içinde doyasıya geçirmek isteyen çiftlere eşi benzeri olmayan konaklama deneyimleri sunuluyor.

Lüks Konaklama ve Tuğra Restoran'da Romantik Bir Akşam

Çırağan Sarayı'nın defalarca uluslararası yayınlar tarafından dünyanın en romantik restoranı seçilen Tuğra Restoran'ı, romantik ve enfes bir lezzet şöleniyle taçlanacak lüks odalarda özel konaklama deneyimi ile sevgilisine unutulmaz bir gece yaşatmak isteyenleri bekliyor. Leziz sabah kahvaltısının pakete dahil olduğu bu özel konaklama deneyimi ile çiftlere ertesi gün odadan geç çıkış imkânı sunuluyor. Bu özel paket iki kişi için KDV hariç 445 Euro'dan başlayan fiyatlarla.

Odanızda Size Özel Sevgililer Günü Akşam Yemeği

Çiftleri büyüleyici bir atmosferde Boğaz manzaralı odalarda bir gecelik konaklama paketiyle, bu geceye özel odaya servis edilecek sürpriz ikramlıklar karşılıyor. 14 Şubat akşamında odada bir şişe şampanya dahil sunulacak romantik Sevgililer Günü akşam yemeği ise aşk dolu bir romantik deneyim sunuyor. Enfes kahvaltının da dahil olduğu bir gecelik Sevgililer Günü konaklama paketi odadan geç çıkış imkânı ile iki kişi için KDV hariç 1,015 Euro'dan başlayan fiyatlarla.

Ömür Boyu Hatırlanacak Bir Deneyim

Çırağan Sarayı, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel muhteşem Boğaz manzaralı Presidential Süit'te bir gece konaklayacak şanslı çifte ömür boyu anımsayacakları çok özel deneyim hazırladı. Deneyim misafirlerin otele adım attıkları andan itibaren başlarken, konuklar özel bir karşılama eşliğinde odaya çıkacak ve çifti süitleri içerisinde Sevgililer Günü'ne özel ikramları karşılayacak. Romantik akşam yemeği öncesi çift, özel kuaför ve altın cilt bakımı hizmetiyle geceye özenli bir şekilde hazırlanabilecek.

Romantik akşam yemeği başlamadan evvel çifti Çırağan Sarayı'nda tarih ve aşk dolu çok özel romantik bir deneyim bekliyor olacak. Tarihte 1910 yılında Çırağan Sarayı'nda yapılan Mebuslar Meclisi toplantısından kısa bir süre sonra gerçekleşmiş ve günümüzde de deyim olarak kullanılan meşhur Çırağan Sarayı yangınından kalan tek ve orijinal yer olan mermerlerle kaplı "Tarihi Hamam", bu gece kapılarını büyülü bir deneyim için bu şanslı çifte açacak. Çift özel bir karşılama ve ikramın olacağı bu benzersiz tarihi mekânda romantizmle büyülendikten sonra, Saray'ın Boğaz manzaralı özel bir salonunda sadece bu onlara özel olarak hazırlanacak baş başa olacakları ve mum ışıkları eşliğinde alınacak aşk ve romantizm dolu bir akşam yemeği deneyimleyecek.

Enfes sabah kahvaltısı ve birbirinden özel sürprizlerle dolu bu özel konaklama deneyiminde çiftler odadan geç çıkış imkânı ile ihtişamın ve romantizmin tadına doyasıya varacaklar. Bu özel paket iki kişi için KDV hariç 12,000 Euro.

Rezervasyon için 0(212) 326 45 00 veya reservationoffice.ciraganpalace@kempinski.com