Parasını ödeyip şarkılarını alabilir
ÜNLÜ STİLİ

Parasını ödeyip şarkılarını alabilir

'Aşkım' şarkısı krizinde son nokta! Bülent Seyhan, "Şarkılar benim, istediğime veririm" dedi; Sinan Akçıl ise "Şirketimin izni olmadan hiçbir şarkımı kimse okuyamaz!"

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Şubat 2011

Yapımcı Bülent Seyhan; Hadise'nin yeni albümündeki şarkılara güvenmediği için Sinan Akçıl'ın kapısını çaldığı iddialarına açıklık getirdi. "Sinan'ı çok severim. 'Aşkım' şarkısını çok beğendiğimden Hadise'nin albümüne koymak için kendisiyle telefonda görüştüm" diyerek şunları söyledi: "Hadise 'Ben o insanın tek bir kelimesini bile albümümde istemiyorum' dediğinde yapılacak bir şeyim kalmadı. Albüm 20 güne kadar çıkacak ancak içinde Sinan Akçıl şarkıları olmayacak." "Hadise'nin şarkılarına güvenmediğim doğru değil" diyen Seyhan şöyle devam etti: "Sinan'ın yapmış olduğu şarkıların parasını ben ödedim. Bu yüzden istediğim zaman kullanabilirim. İstersem başka bir sanatçıma da verebilirim. Şayet Sinan şarkılarını almak isterse, paramı ödeyerek geri alabilir."

BEKLEMEMİ İSTEDİLER

Sinan Akçıl, Bülent Seyhan'ın söyledikleriyle ilgili şunları söyledi. "Bülent Bey bugüne kadar bana sadece şarkılarımın düzenleme ve orkestrasyon parasını ödemiştir. Ancak ben, son olaylardan sonra şarkıların parasını iade etmek için defalarca aradım, her seferinde beklemem için ricada bulundular. En son iki gün önce Bülent Bey'den telefon alınca, 'Aşkım'ı çıkış parçası olarak kullanabileceklerini belirttim. Sadece zor durumda olduğunu anladığım için son kez yardımcı olmak istedim. Ayrıca, benim şirketimden imza alınmadıkça, hiç kimse tek bir şarkımı bile okuyamaz!"

HADİSE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!