'Live It Up' geçer not aldı
ÜNLÜ STİLİ

'Live It Up' geçer not aldı

Yüksek Sadakat'in 'Live It Up' şarkısı, müzik otoriteleri ve halkın beğenisini topladı...

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Şubat 2011

Almanya'da 10-14 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan 56. Eurovision Şarkı Yarışması'na, 'Live It Up' (Hayatını Yaşa) ile katılmaya hazırlanan 'Yüksek Sadakat'in şarkısı, internet ortamında patlama yarattı. Şarkı, cuma akşamı TRT ekranlarında canlı yayınla açıklandıktan hemen sonra internet sitelerine yüklendi. 'Live It Up', video paylaşım sitesi YouTube'da, 15 saatte yaklaşık 40 bin kişi tarafından dinlendi.

KESİN İLK BEŞE GİRERLER

Otoritelerin altyapısını çok iyi bulduğu şarkıya, Eurovision tecrübesi olan sanatçılar ve halk da geçer not verdi. YouTube ve Eurovision-Turkey internet sitesinde, halktan şu yorumlar yer aldı:
Çok güzel, şarkıyı beğendim. Klavyeden çıkan sesler harika, iyi bir şarkı yapmışlar. Şarkı bence kesin ilk beşte...
Tek kelimeyle süper. Bu şarkıyla iyi bir derece alırlar. Şarkının alt yapısı çok güçlü ve akılda kalan bir melodisi var.
Bence gayet iyi bir parça... Yarı finali kesin geçer ve finalde de iyi bir derece alır.

ŞARKI TAM EUROVISION'LUK

Süper bir şarkı. O girişteki ritimlerle Almanya'daki Türkler'imizin alkışlarıyla tempolarını duyar gibiyim. İlk dinleyişte beğenmedim ama birkaç kez dinleyince kulağa hoş geliyor.
Şarkıyı ilk dinlediğimde kendi kendime söylediğim söz buydu: Süper!
Üç seneden beri Eurovision'da kimin birinci olacağını öne sürdüm ve hepsi doğru çıktı. Bu sene dereceye gireceğiz emin olun. Bu şarkı, tam Eurovision'luk...
Şarkı da grubun görselliği de güzel. Yarışmada ilk beş garanti diyebilirim.

Sabah / Günaydın