Kendi derginizin "Moda Editörü" olmak ister misiniz?
ÜNLÜ STİLİ

Kendi derginizin "Moda Editörü" olmak ister misiniz?

Kolaj sitesi Polyvore, size kendi derginizin moda editörü olma fırsatını sunuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Nisan 2011

Bir moda dergisinde çalışmak, bütün gün kıyafet ve aksesuarla oynamak pek çok kadının hayalidir. Kolaj sitesi Polyvore, size kendi derginizin moda editörü olma fırsatını sunuyor.

Sitede internette kayıtlı olan pek çok markaya ait kıyafetlerden dilediğinizi seçip, kendinize özel kombinler yaratıyorsunuz. Üstelik beğendiğiniz kıyafetlerin üzerine tıkladığınızda sizi, o markanın satışını yapan siteye yönlendiriyor. Siteye giriş yaptığınız anda "En son trendelerden alışveriş yapın" yazısıyla karşılanıyorsunuz. Bu sayede siz hala Skinny jean'in moda olduğunu düşünürken, modanın çoktan bol paçaları zirveye çıkardığını öğreniyorsunuz.

Sitenin en dikkat çekici yönü E-ticareti bambaşka bir boyuta taşıması. Çünkü moda dergilerine reklam vermekten sıkılan markalar, Polyvore gibi sitelerle anlaşarak hem ürünlerini tanıtıyor hem de sosyal medyanın yanında yer aldıkları mesajını veriyorlar.

Yoğun iş hayatından sıkılıp moda editörlüğüne soyunmaya karar verdiyseniz Polyvore ile içinizdeki yaratıcılığı gönlünüzce dışarı vurabilirsiniz.

www.polyvore.com