Sezonun trendi ateşli olmak
ÜNLÜ STİLİ

Sezonun trendi ateşli olmak

Güzel yıldız Kim Kardashian'ın sık sık kullandığı dört farklı görünümle, siz de kendinizi en az onun kadar baş döndürücü hissedebilirsiniz...

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Nisan 2011

Sabah / Günaydın

KLASİK GÜZELLİK

Ölçülü bir göz makyajı için göz kapaklarında doğal renkler kullanın. Koyu tonları ise alt kirpik diplerinize gölge vermek için tercih edin. İki kat maskarayla kirpiklerinizi dolgunlaştırın. Elmacık kemiklerinize, ışıltılı, pembe bir allık sürün. Mükemmel dudaklar için, pembe kremsi bir rujun üzerine altın tonlarında ışıltılı bir parlatıcı uygulayın.

KESKİN SEKSAPEL

Yüzünüzü mümkün olduğunca açık ve sade tutmaya çalışın. Mat bir sonuç için hafif bir pudra uygulayarak ten rengini sabitleyin. Göz kapaklarına açık şampanya rengi far uygulayın. Makyajı keskinleştirmek için beyaz göz kalemi ile şakaklara doğru uzayacak şekilde belirgin bir çizgi çekin. Kadınsılığı ön plana çıkaracak hamle ise kendi kirpiklerinizin arasına birkaç parça takma kirpik yerleştirmek olacak. Dudağınıza vişne çürüğü bir ruj sürün.

DUMAN BÜYÜSÜ

Bu koyu ve dumanlı makyaj resmen ben seksiyim diye bağırıyor! Çekici göz makyajı için gri bir göz paleti işinizi görecek. Eyeliner ile dramatik görünümü daha da ön plana çıkarabilirsiniz. Üst kirpik diplerinde sürüp dağıtarak üçgen şekli almasını sağlayın. Alt kirpik diplerinizde de rengi dağıttıktan sonra bolca maskara uygulayarak ışık saçan gözlere kavuşun. Şeftali tonlarında bir allıkla elmacık kemiklerinizi belirginleştirebilirsiniz. Dudakları ise doğal tonlarda bırakın.

METALİK BAKIŞ

Sıcak metalik tonlar bu görünümün en önemli kısmı. Saçlara kütmüş görünümü vermek ise işin en keyiflisi. Öncelikle saçlarınızı aşağıda toplayıp ucunu kıvırarak saç dibine sabitleyin. İşin en önemli kısmı saçların gevşek görünmesi... Küt saçları tamamlayacak en güzel alternatif ise metalik renklerle belirginleştirilmiş gözler. Alt ve üst kirpik diplerinize uyguladığınız farı dağıtarak dumanlı göz makyajına dönüştürün. Siyah göz kalemi makyajın etkisini iyice güçlendirir. Son olarak maskarayı da uygulayarak göz makyajını bitirin. Şeftali dudaklar ve yanaklar her sezonda olduğu gibi bu sezon da revaçta. Tırnaklarınızı ışıltılı metalik renklerle pahalı birer mücevhere dönüştürmeniz mümkün.

KIM KARDASHIAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!