Bol yıldızlı moda çekimi
ÜNLÜ STİLİ

Bol yıldızlı moda çekimi

Yıldız Kenter, Gülriz Sururi, Azra Akın ve Ayşe Arman; Dilek Hanif'in hazır giyim koleksiyonu için birlikte objektif karşısına geçti. Ünlü modacı, "Markamı taçlandırdılar" dedi...

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Nisan 2011

Sabah / Günaydın

Modacı Dilek Hanif, 2011 ilkbahar-yaz hazır giyim koleksiyonunun tanıtımı için yıldızları bir araya getirdi. Yıldız Kenter ve Gülriz Sururi'nin ilk kez birlikte objektif karşısına geçtiği çekimlere, Azra Akın ile Ayşe Arman da katıldı.

VÜCUT DİLİ MÜTHİŞTİ

Hanif, "Yıldız Kenter ve Gülriz Sururi ile ilk buluşmamda titriyordum. Hazırlık aşamasında Yıldız Hanım'la siyah bir kokteyl elbisesini prova ederken ekip olarak şoka girdik! Vücut dili, bakışları müthişti" dedi. Hanif'in Nişantaşı'nda açacağı butik için hazırladığı özel koleksiyonun çekimlerinde şu ayrıntılar yaşandı:

AZRA'YI ÇOK ÖVDÜLER

Azra Akın, sırtı açık beyaz elbisesi ile Yıldız Kenter ve Gulriz Sururi'den tam not aldı. Sururi, Azra'nın dans yeteneğine hayran olduğunu söyledi.
Azra Akın da "En doğal halimle olmak istiyorum" dediği çekim süresince iki usta tiyatrocuya övgü yağdırdı. Çekimin en cesur kadını ise dekolte kıyafetler sergileyen Ayşe Arman oldu.