Çantalar en büyük takıntım!
ÜNLÜ STİLİ

Çantalar en büyük takıntım!

'Mazi Kalbimde Yaradır' dizisiyle dikkatleri çeken oyuncu Özgür Çevik, modaya meraklı erkeklerden. Genç oyuncu çanta konusunda takıntılı olduğunu söylüyor!

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Nisan 2011

Sabah / Günaydın

'Mazi Kalbimde Yaradır' isimli dizide 'Ferit' karakterini canlandıran Özgür Çevik, şık giyim tarzı ile dikkat çekiyor. 30 yaşındaki oyuncu InStyle dergisinin bu ayki sayısına konuk oldu. Çevik dergiye alışveriş ve moda konusundaki düşüncelerini anlattı.

Kadınlar tarafından çok beğenilen bir isimsiniz. Giyim tarzınız da çok beğeniliyor. Bize giyim tarzınızı tanımlar mısınız?

Aslında net bir giyim tarzım olduğunu söyleyemem, insanın tarzının sabit olmasına da karşıyım. İçimden geldiği gibi giyinmeye çalışıyorum. Bazen bir saat önce giydiğim şeyi, bir saat sonra beğenmediğim oluyor.

Dolabınızda aynısından çok sayıda olan giysileriniz var mı?

Çeşit çeşit şapkam var. Hepsini takıyor muyum? Hayır ama dolabımda duruyorlar!

Birçok ünlü isim, erkekler için de son derece hoş çantalar tasarlamaya başladı. Bir erkek olarak çantalarla aranız nasıl?

Aslına bakarsanız çantalar en büyük takıntım! Her çeşit çantam vardır. Bir mağazaya girdiğim zaman ilk dikkatimi çeken şey çanta olur. Aslında çok fazla eşya taşıyan biri de değilimdir ama çantalara karşı ciddi bir ilgim vardır.

Nasıl alışveriş yaparsınız? Tek başına alışverişe çıkanlardan mısınız?

Alışveriş yapmayı pek becerebilen biri değilim.

İkinci bir fikre ihtiyaç duyar mısınız?

İkinci fikre şiddetle ihtiyaç duyarım. Alışveriş yapmak benim için şöyle gelişen bir durumdur: Genelde gideceğim bir yer vardır ve iki üç saat önce panikle bir şeyler almaya çıkarım. Sanırım bir şeyler alma hissini seviyorum ama alışveriş esnasında o sosyalleşme faslını pek sevemiyorum.

GÜZEL KADIN İLHAM VERİR

Size neler ilham kaynağı olur?

Güzel kadın... Onun dışında belki kaos da bana ilham kaynağı oluyordur. İnsan kaostayken daha üretken oluyor. Orada panik, tedirginlik, mutluluk, korku ve daha niceleri var, bu da üretimi tetikliyor.