Sen Hak Ediyorsun
ÜNLÜ STİLİ

Sen Hak Ediyorsun

En sevdiğiniz kişinin hayatını değiştirmek ister misin?

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Temmuz 2011

Ekranların beğeniyle izlenen yapımlarına imza atan Ay Yapım bu kez bir yarışma programı ile ATV ekranlarında olacak; "Sen Hak Ediyorsun"

Var Mısın Yok Musun Yarışmasının yaratıcısı, dünyanın en önemli ve en bilinen format dahisi Dick de Rijk'in yepyeni yarışma programı "Sen Hak Ediyorsun" Ay Yapım imzasıyla Ağustos ayında ATV ekranlarında başlıyor.

Kaybetmenin olmadığı, sadece iyilerin kazandığı, drama ile yarışmayı bir arada sunan ilk ve tek yarışma formatı "Sen Hak Ediyorsun" bilinen yarışmalardan çok farklı... Bu yarışma da kaybetmek yok!

"Sen Hak Ediyorsun" yarışmasının sunucusu ünlü oyuncu Yiğit Özşener. Yiğit Özşener yarışmada sunuculuktan öte yarışmacıların kazanmaları için adeta onlarla güç birliği yapacak. Adına yarışılan kişiye sürprizi açıklayacak isim ise Tanem Sivar olacak.

Eğer yakın çevrenizde yaptığı iyiliklerle örnek bir insan olmuş ancak başına gelen talihsiz olayları hiç hak etmediğini düşündüğünüz sevdiğiniz biri varsa onun kaderini değiştirmek ve hak ettiği mucizeyi ona sunmak sizin elinizde... Siz, böylesi bir kişiye yardım edecek parayı toplamak için heyecanla yarışırken, kendisinin bundan en ufak bir fikri olmayacak!

Ta ki finalde ona sürpriz yapana kadar...

Onun hayatını değiştirmek ister misin?

Peki, sır tutabilir misin?

Hiç beklemediği anda ona en büyük sürprizi yapmak ister misiniz?