'Yokum' dedi
ÜNLÜ STİLİ

'Yokum' dedi

Geçtiğimiz günlerde ani bir kararla müziği bıraktığını açıklayan rock'çı Teoman'ın plak şirketi Avrupa Müzik, ünlü şarkıcının söylendiği gibi, Sinan Çetin'in yeni çekeceği filmde rol almayacağını ve filmin müziğini de yapmayacağını açıkladı

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Ağustos 2011

Sabah / Günaydın

Türk rock müziğinin ünlü sesi Teoman, geçtiğimiz haftalarda müziği bıraktığını açıkladığı mektubuyla gündeme bomba gibi düştü. Hatta yönetmen Sinan Çetin, ünlü rock'çının 'Çanakkale Çocukları' adlı yeni filminde rol almak istediğini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde NTV'deki 'Gece Gündüz' programında konuşan Çetin, Teoman'ın filmin isim babası olduğunu da söyleyerek, "Filmin adı 'Çanakkale Ruhu'ydu. Beğenmedi, adını 'Çanakkale Çocukları' diye değiştirdi. Filmde rol almayı çok istiyor. Film için şarkı yazacağını da söylüyor. 'Eğer' diye bir şarkı yazıyor şimdi... Bizim ofiste odası var, her gün geliyor" demişti.

Teoman fotoğrafları için TIKLAYIN

BÖYLE BİR İSTEĞİ YOK
Önceki gün ise Teoman'ın plak şirketi Avrupa Müzik yetkilileri, bu durumu yalanlayan bir açıklama yaptı. Basına yollanan yazılı açıklamada "Teoman, Sinan Çetin'in 'Çanakkale Çocukları' adlı filminde ne oyuncu olarak yer alacak, ne de müziğini yapacaktır. Sanatçının, aktörlük ve film müziği gibi alanlarda yer almak gibi bir isteği ve arzusu yoktur. Daha önce kayıtlarını yaptığı birtakım çalışmalar dışında müzik alanında da yeni bir çalışma yapmayacaktır" denildi.