GalataPerform'dan: Sen de Mutlu Olma Amy Winehouse
ÜNLÜ STİLİ

GalataPerform'dan: Sen de Mutlu Olma Amy Winehouse

7 kapsamında, geçtiğimiz Temmuz ayında aramızdan ayrılan İngiliz şarkıcı Amy Winehouse'a ithaf edilen "Sen de Mutlu Olma Amy" başlıklı bir gösteri de gerçekleştirilecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Ekim 2011

22-23 Ekim 2011 tarihleri arasında GalataPerform tarafından Galata'da düzenlenen Görünürlük Projesi Yeni Metin Yeni Tiyatro projesinin genç yazarları Fehime Seven, Nazlı Bulum, Albina Özden, Ayris Alptekin ve Sefa Tokgöz'ün yazıp oynadığı, Ceren Ercan'ın yönettiği bu gösteri, sürpriz bir konser performansı niteliğinde olacak.

Bireysel ve kolektif metin parçalarının iç içe geçtiği performans, 22 Ekim Cumartesi Akşamı 20:30'da Tünel Meydanı'nda izlenebilecek. GalataPerform tarafından altı yıldır düzenlenen "Görünürlük Projesi" bu sene, önceki senelerden farklı olarak odağına "Sahneden Çık!" kavramını yerleştiriyor. Giderek artan bir sahne problemine "sahne" olan İstanbul'un Galata bölgesinde 22-23 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan Görünürlük Projesi 7, farklı disiplinlerden sanatçıları bir araya getirerek klasik anlamdaki tiyatro disiplinine de farklı bir bakış açısı sağlamayı hedefliyor.

Bu sene Tünel Meydanı, sokaklar, Eski Hamursuz Fırını, Cafe Privato ve daha birçok mekanda gerçekleşecek olan etkinliklerin hiçbiri sahnede olmayacak. Ücretli ve ücretsiz pek çok etkinliğe sahne olacak proje sahnesizlik üzerine şikâyet etmek yerine her yeri sahne haline getirerek seyredenleri klasik festivallerden ayrı, bambaşka bir deneyime çağırıyor.