Gençlere ve çocuklara özel moda etkinliği
ÜNLÜ STİLİ

Gençlere ve çocuklara özel moda etkinliği

18-20 Kasım’da moda ve perakende dünyasında, gençlere ve çocuklara yönelik olarak geliştirilen Forum İstanbul Fashion Weekend rüzgarı esecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Ekim 2011

Batman, Superman gibi gençlerin de hayatında olan süper kahramanlarla, Tweety, Bugs Bunny, Tazmanya Canavarı gibi çizgi karakterlerin başrolde olacakları Forum İstanbul Fashion Weekend, yenilikçi bir yaklaşımla İstanbul'daki moda etkinliklerine farklı bir boyut katmaya hazırlanıyor.

Türkiye'de ilk kez Superman ve Batman gibi karakterlerin ev sahipliği yapacakları bir partiyle açılışı yapılacak olan Forum İstanbul Fashion Weekend, 2 gün boyunca renkli defilelere, eğlenceli şovlara, özel sergilere ve daha bir çok sürprize sahne olacak.

Forum İstanbul Fashion Weekend modanın teknoloji, spor, güzellik ve sanatla kesiştiği bir platform olacak. Defilelerin yanısıra birçok farklı etkinlik de o haftasonu Forum İstanbul'da olacak.

Batman ve Superman ile Açılış Partisi
Yılın en çok konuşulan partilerinden biri olmaya aday FİFW Açılış Partisi 18 Kasım Cuma saat 21:00'de başlayacak. Türkiye'de ilk kez Batman ve Superman başta olmak üzere DC Comics süper kahramanlarının ev sahipliği yapacakları bir parti olan FİFW Açılış Partisi'nde konuklar onlarca sürprizle karşılaşacaklar. Özel konuklar süper kahramanların dünyasında hayatlarının en özel deneyimlerini yaşayacaklar.

Çizgi Karakterler ve Süper Kahramanlar Podyumda
Etkinliğin en önemli parçası olan defileler kısmında 19 Kasım Cumartesi günü Forum İstanbul'daki genç giyim markalanın defileleri düzenlenecek. Aynı gün çeşitli markaların süper kahramanlar için hazırlamış oldukları özel koleksiyonlar da Süper Kahramanlar'la birlikte aynı podyumda olacak.

20 Kasım Pazar günü ise Forum İstanbul'da yer alan çocuk markalarının 2011-2012 sonbahar/kış koleksiyonları sergilenecek. Şirinler, Bugs Bunny, Tweety, Tazmanya Canavarı gibi çizgi karakterler de kendileri için hazırlanmış olan özel koleksiyonlar sergilenirken podyumda olacaklar.

Podyumların yetenek avcısı Jerry Stolwijk
Türkiye'de ve yurtdışında birçok yeni yüzü keşfetmiş ve verdiği styling danışmanlığıyla onları ünlü birer model yapmış, Meg Ryan'dan Tarkan'a birbirinden ünlü isimlerle çalışmış olan fotoğrafçı, saç tasarımcısı ve makyaj sanatçısı Jerry Stolwijk de styling tüyoları, saç & makyaj şovları ve canlı fotoğraf stüdyosu ile Forum İstanbul Fashion Weekend'in özel konuklarından biri olacak.