Yeni kötü kraliçeler
ÜNLÜ STİLİ

Yeni kötü kraliçeler

Hollywood, masallar dünyasını beyaz perdeye taşıyor. Çocukluk yıllarımızda kalan 'Pamuk Prenses' yıllar sonra iki büyük prodüksüyona ilham kaynağı oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Ekim 2011

Hollywood'un en beğenilen ve en çok kazanan iki kadın oyuncusu Charlize Theron ve Julia Roberts, bu projelerde 'Kötü Kraliçe' rollerinde yer alıyor. Her ikisi de oyuncu olarak kendisini defalarca ispat etmiş iki ünlü oyuncu, bu rollerinden büyük heyecan duyduklarını dile getiriyor.

JULIA ROBERTS
Julia Roberts 'The Brothers Grimm: Snow White' isimli filmde 'Kötü Kraliçe'yi canlandıracak. Filmin yönetmenliğini Tarsem Singh üstleniyor. Filmde 'Pamuk Prenses' rolünde Lily Collins bulunuyor. Bugüne kadar kötü bir karakter canlandırmamış olan Roberts, bir kötülük sembolünü canlandırmaktan heyecan duyduğunu dile getiriyor. Roberts, "Benim canlandırdığım 'Kötü Kraliçe', tam bir şizofren. Herhangi bir şeyin kendisini tahttan, yani güçten uzaklaştırması fikrine dayanamıyor" diyor.

CHARLIZE THERON
Universal Stüdyoları'nın 'Pamuk Prenses' uyarlamasının ismi 'Snow White and the Huntsman'. Kristen Stewart da filmde 'Pamuk Prenses'i canlandırıyor. Daha önce bir seri katili canlandırdığı 'Monster' isimli filmle Oscar ödülü kazanan Charlize Theron, kötü karakterlere çok uzak değil. Theron, canlandıracağı 'Kötü Kraliçe' hakkında, "Kötülük yapmaktan ve acı çektirmekten mutluluk duyan, duygularından sıyrılmış bir kadını canlandırıyorum" diyor.

Günaydın