Çocukların yeni arkadaşı Bobo
ÜNLÜ STİLİ

Çocukların yeni arkadaşı Bobo

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Aralık 2011

Her eve bir Küçük Sincap Bobo lazım…. Kitap bizim için ne kadar önemliyse çocuklarımız için de öyle olsun istiyoruz ve bu nedenle de alırken gayet seçici davranıyoruz. Neyse ki bu açıdan çok şanslıyız çünkü çocuk kitapları giderek zenginleşiyor. Kitaplar çocukların hayal dünyalarını genişletmekle kalmayıp, uykuya dalmalarında da yardımcı oluyor. Küçük Sincap Bobo, iki yaşındaki çocukların bile rahatlıkla anlayacağı bir dille yazılmış. Konular ise gündelik hayatımızdan parçalardan oluşuyor… Bobo her öykünün sonunda yogunluktan uyuyakalıyor. Sadece bir hikaye de annesi ondan önce uyuyor… Kitapların yazarı Markus Osterwalder. Çeviri ise Zehra Aksu Yılmazer'e ait. Küçük sincap Bobo, Akıllı Sincap Bobo ve Meraklı Sincap Bobo'yu okurken siz de zevk alacaksınız, miniğiniz de…

Markus Osterwalder
Küçük Sincap Bobo
Çeviren: Zehra Aksu Yılmazer
Yerinde duramayan Sincap Bobo büyük bir merakla hayatı keşfediyor. Henüz iki yaşındaki küçük çocukların bile kolayca anlayacağı bu öykülerin konusu meraklı miniklerin gündelik yaşamı. Her öykünün sonunda Bobo'nun yorgunluktan gözleri kapanıyor (sadece son öyküde anne babası ondan önce uyuyakalıyor).

Markus Osterwalder
Meraklı Sincap Bobo
Çeviren: Zehra Aksu Yılmazer
Sincap Bobo, yorulmak nedir bilmeyen o tatlı yaramazlardan biri. Küçük çocukların gündelik yaşamının anlatıldığı bu kolay anlaşılır öyküler henüz iki yaşındaki çocuklar için bile çok eğlenceli.
Tüm Bobo kitapları gibi bu kitapta da keşfedilecek o kadar çok şey var ki!

Markus Osterwalder
Akıllı Sincap Bobo
Çeviren: Zehra Aksu Yılmazer
Küçük çocukların sevgilisi Sincap Bobo büyük bir merakla keşfe devam ediyor. Bu ne? Şu ne? Bobo her şeyi öğrenmek istiyor. Örneğin, ilk kez uçağa bindiğinde bir sürü yeni şeyle karşılaşıyor. Yorulmak bilmeyen küçük çocuklar, gündelik yaşamlarının anlatıldığı bu öykülerle yine çok eğlenecekler.