10 Adımda Unutmak Sahnelerde
ÜNLÜ STİLİ

10 Adımda Unutmak Sahnelerde

Yurtdışında büyük başarılara imza atmış olan ve sahnelendiği her yerde ayakta alkışlanan “10 ADIMDA UNUTMAK / ANTI-PROMETHEUS “ ile ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda ...

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Şubat 2012

Şahika Tekand'ın yazıp yönettiği son oyunu "10 Adımda Unutmak (Anti-Prometheus)", Aeskhylos'un "Zincire Vurulmuş Prometheus" adlı ünlü tragedyasının konsepti çerçevesinde gerçekleştirilen PROMETHIADE projesinden sonra, tekrar İstanbul sahnelerinde...

2010'da Atina-Hellenic Festival,Ruhr 2010 Avrupa Kültür Başkenti, Istanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti projeleri kapsamında gerçekleştirilen görkemli gösterilerinin ardından 7-8 Şubat tarihlerinde ENKA İbrahim Betil Oditoryumu'nda seyirci ile buluşuyor.

Daha önce Türk ve Alman oyuncularla iki dilde oynanan, bu kez Şahika Tekand'ın sadece Türkçe oynanmak üzere yeniden yazdığı oyun, STUDIO OYUNCULARI'nın yetenekli kadrosu tarafından Türkçe olarak icra ediliyor.

7 Aralık 2011'de 0090 Festivali kapsamında Antwerp'de sahnelenen ve kendi ülkesinde de büyük merakla beklenen oyun, 7-8 Şubat 2012 tarihlerinde ENKA İbrahim Betil Oditoryumu'nda sahnelenecek.