Nayer Türkiye'de
ÜNLÜ STİLİ

Nayer Türkiye'de

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Şubat 2012

Dünya Listelerini Suavemente şarkısıyla kasıp kavuran Pittbull'un etkileyici vokalisti Küba asıllı Nayer Mariachi sponsorluğunda 3 Şubat Cuma gecesi İstanbul'daki hayranlarıyla buluşacak.

Nayer Suavement ,Give me Everything , Pearly Gates gibi video klipleriyle dünya listelerinde üst sıralarda yer alan şarkılarıyla İstanbul'daki hayranlarını çoşturmaya hazırlanıyor.

7 yaşında müzik aşkını keşfedip ve Sabado Gigante ve Star Search gibi TV programlarında kendini göstermeye başlayan Nayer, o günden de beri de her fırsatta müziğini geniş kitlelere yaymak için yarışmalara, festivallere ve hayır işlerine koşuyor.

16 yaşında Pitbull'la tanışmasının ardından Sony'yle kontrat imzaladı ve Pitbull'la çalışmaya başladı. Daha sonra Pitbull'un firması Mr305 Inc.'e geçen ve REDONE ile çalışmaya başlayan Nayer'in en büyük ilham kaynağı Mariah Carey, Celia Cruz ve Gloria Estefan.

İlk çıkardığı albümde de Karayip ve Küba soundlarının dışında pop, Dance ve R&B ritmleri kullandı.

Pitbull ve Neyo ile düet yaptığı ilk single'ı Everything Tonight Afrojack tarafından düzenlendi. Ardından yine hız kesmeden Pitbull ile gerçekleştirdiği "Suavemente" isimli singleı Dünya Dance listelerinde üst sıralardaki yerini aldı ve şu anda tüm Dünya kluplerinde gece boyunca çalınmaya devam ediyor.Gerçekleştirdiği single' lar ve videoları video izleme platformlarında binlerce defa izlendi.

3 Şubat Cuma gecesi supperclub'ın büyüleyici atmosferinde seyircisiyle buluşmaya hazırlanan Nayer'ı daha yakından görebilmek için yerinizi şimdiden ayırtın!!!