Tüm hayatı "Hamarat"
ÜNLÜ STİLİ

Tüm hayatı "Hamarat"

Çıkardığı 24 saat adlı maxi single ile büyük çıkış yakalayan ikoncan Nazlı Hamarat yeni albüm hazırlıklarına başladı. ilk albümünde Costi İonita, Ozan Çolakoğlu, Lütfü Bayülken gibi kendi alanlarında uzman isimlerle çalışan Hamarat yeni albümü için Pitbul

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Şubat 2012

İlk albümünde olduğu gibi ikincisininde yapımcılığını Emir Şaşmaz üslendi. Yeni albüm çalışmaları içinde yine aynı isimleri düşünen Şaşmaz buna ilaveten düyaca ünlü besteci Shaggy ile anlaştı bile. Shaggy'nin yapacağı besteye ise Pitbull'la bir düet yapacak . Müzik piyasasına hızlı ve iddialı giren Hamarat sahnede ekibiyle birlikte yaptığı dans şovu ile de göz dolduruyor.

1989 Bandırma doğumlu olan Nazlı Hamarat ayrıca Ege Üniversitesi Radyo Sinema Tv bölümü 4.sınıf öğrencisi. Okul ve sınav dönemleri okula her sabah uçakla gidip akşam uçakla geri dönüyor.
Son üç yıldır İstanbul'da ikamet eden Hamarat katıldığı davetlere kendi tasarladığı kıyafetleri giyiyor. O davetlerin birinde giydiği 60 bin liralık kıyafet kombinasyonu yüzünden bir çok ünlünün hedef tahtası haline geldi.

Üç şarkıdan oluşan maxi single'ı için iki yıl boyunca durmadan çalışan Nazlı Hamarat, Türkiye'nin yeni 'show girl'ü olarak lanse ediloyar. hamarat sahnede sadece şarkı söylemekle yetinmeyip dünyaca ünlü Jennifer Lopez, Britney Spears gibi kendi ekibiyle show yapıyor. Profesyonel dans eden Hamarat çok uzun yıllar dans eğitimi almış ve bu eğitim halen devam ediyor.