Yenilenmenin tam zamanı
ÜNLÜ STİLİ

Yenilenmenin tam zamanı

The Ritz-Carlton, İstanbul, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için 1 hafta boyunca kadın misafirlerine özel bir program sunuyor. 4-11 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan haftada mimoza teması, özel indirimler, bakım fırsatları, küçük detaylarla süslü hedi

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Şubat 2012

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yenilenmeye ve kendinize zaman ayırmaya ne dersiniz? 4-11 Mart arasını Kadınlar Haftası olarak ilan eden The Ritz-Carlton, İstanbul bu özel günü hafta boyunca kutlayarak, sürprizleriyle misafirlerinin hayatına renk katıyor.

The Ritz-Carlton, İstanbul'da Kadınlar Haftası'nın teması, mimoza. Misafirleri sabunlardan çiçek detaylarına, losyonlardan kolonyalara kadar her yerde mimozalar karşılıyor. Ayrıca hafta boyunca The Ritz-Carlton Spa'ya gelen kadın misafirler, en özel seçeneklerle buluşturuluyor. Kahveli, çikolatalı, ballı, kırmızı şaraplı yüz veya vücut bakımları ile narlı vücut bakımı, hafta boyunca, yenilenmek isteyenleri bekliyor.

The Ritz-Carlton Spa'da geçirilen keyifli dakikaların ardından alınabilen öğle yemeği veya çay saati menüsü de kadın misafirlere sunulan seçeneklerden... Misafirler bu lezzetleri isterlerse The Ritz-Carlton Spa'da isterlerse de Lobby Lounge veya Çintemani Restaurant'ta tadabiliyorlar.

The Ritz-Carlton Spa'da bu haftaya özel olarak 45 dakika süren yüz bakımlarından biri alındığında 275 TL; 90 dakika süren vücut bakımlarından biri alındığında ise 375 TL ödeniyor. Fiyatlar dahilinde Bento Box veya çay saati menüsü seçilebiliyor.

Bu haftaya özel detaylar bunlarla da sınırlı kalmıyor. 4 ve 11 Mart günleri pazar brunch'ı ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Çintemani Restaurant'ta gerçekleşecek öğlen ve akşam yemekleri de sadece kadınlar için %50 indirimli olarak sunuluyor.