Fink, artık Lounge konsepti ile Bebek’te
ÜNLÜ STİLİ

Fink, artık Lounge konsepti ile Bebek’te

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Mart 2012

İstanbul'un gözde semtlerinden Bebek, 12 yıldır Bodrum aşıklarının vazgeçilmez mekanı haline gelen FİNK'e ev sahipliği yapıyor.

Kısa bir süre önce faaliyete başlayan Fink Roof Lounge Bar, gündüz ve gece iki farklı anlayışı bir arada taşıyan hizmetiyle Bebek semtinin vazgeçilmez mekanları arasına şimdiden girdi.

1950 ve 60'lı yılların Amerikan cafe barlarından esinlenerek hazırlanılmış Retro tarzı dekoruyla misafirlerine keyifli bir ortam sunan Fink Roof Lounge Bar, Lounge ve House müzikten hoşlananların uğrak mekanı olacak nitelikte. Geniş kitleleri hedefleyen tarzı, menüleri ve dekoruyla sıcak bir ortamı paylaşmak isteyenler için Fink Roof Lounge,sabah ve gündüz saatlerinde de özel menüleriyle misafirlerine hizmet veriyor.
Fink Lounge sabah kahvaltısından gece kapanış saatlerine kadar birbirinden özel lezzetleriyle hizmet veriyor…

Çok kısa bir süre önce kapılarını açan Fink Roof Lounge, ünlü şef Paşa Bayır'ın mekana özel specialleri ile daha da keyifli hale geliyor. Öğle yemeklerini özel ve sıcak bir mekanda, hoş müziklerle renklendirmek isteyenler için menüye farklı tatlar da eklenmiş.

Bebek'in keyfini akşam saatlerinde çıkarmak isteyenler ise Fink Cafe'nin iddialı menüsüyle mekanın özel atmosferini doyasıya yaşayabilirler. Gecenin ilerleyen dakikalarında içki menüsü ve dj performansı' da keyiflere daha çok keyif katacak özellikte hazırlanmış.

Apple Martini, Iynchburg Lemonade, Daiquiri Frozen, mekanın öne çıkan içkileri arasında yer alıyor. Bloody Mary'de oldukça iddialı olan Fink Roof Cafe Bar, güne enerjik başlamak isteyenlere de kahvaltıda doğal meyve karışımlardan specialler sunuyor. 10.00-02.00 saatleri arasında hizmet veren mekan, fiyatlarıyla da Bebek'e özel bir alternatif sunmakta. Fink Roof Lounge teras katıyla ise özellikle yaz aylarının vazgeçilmezleri arasına girmeye şimdiden aday.

Pazar günleri Brunch keyfini yaşamak isteyenler için de açık büfe hizmet veren Fink Roof Lounge Bar'da Vale hizmeti de bulunmakta.

İstanbul'da birçok şube açmayı planlayan Fink Roof Lounge zamanla Bodrum ve İstanbul dışında Ankara,Bursa,Antalya;Eskişehir gibi şehirlerde de şubeler açmayı planlıyor.