Madonna'nın albüm hüsranı
ÜNLÜ STİLİ

Madonna'nın albüm hüsranı

Madonna’nın, Mart’ın sonunda çıkan yeni albümü “MDNA”, Amerikan müzik listelerinde tarihi bir düşüş içinde. Albüm, çıktığının ikinci haftası sadece 46 bin satarak, “en kötüler” tarihine adını yazdırdı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Nisan 2012

Her dönemin süper yıldızı Madonna, yeni albümü "MDNA" ile Amerika'da hüsranı yaşıyor. Halen devam eden dünya turnesi için satılan her bilete bir albüm hediye eden sanatçı, böylelikle ilk hafta 359 bin albüm satışı elde ederek, müzik listelerinde 1 numaraya yükselmişti.

İkinci hafta hediye kampanyası sona erdi; böyle olunca da albüm satışı, sadece 46 binde kaldı. Amerikan Forbes dergisinden Roger Friedman'ın haberine göre, bu, tarihi bir düşüş! Ancak Friedman, Madonna'nın mali durumu için endişelenmemiz gerektiğinin de altını çiziyor. Çünkü sanatçı, hala konser piyasasının en aranan isimlerinden. 29 Mayıs'ta startını vereceği dünya turnesinin Avrupa ayağında neredeyse tüm biletler tükenmiş durumda.

TÜRKİYE, MADONNA'YI SEVİYOR

7 Haziran'da İstanbul Türk Telekom Arena'da bir konser verecek olan sanatçının biletleri de, satışa çıkar çıkmaz hızla tükenmişti. Bu arada Avrupa Müzik'ten aldığımız bilgilere göre, Madonna'nın "MDNA" albümü, Amerika'nın aksine Türkiye'de ilgi gördü. Net 24 bin 500 satan albüm, D&R'ın "Yabancı Albüm" satış listesinde 1 numara.