Kayra Restoran Haftası’nda Tapas ve Şarap Partisi
ÜNLÜ STİLİ

Kayra Restoran Haftası’nda Tapas ve Şarap Partisi

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Nisan 2012

Şehrin en büyük gastronomik buluşması olan geleneksel Kayra Restoran Haftası tüm hızıyla devam ederken, Touch İstanbul Dergisi de önceki gece Meşrutiyet Caddesi'nde bulunan Gozo'da "Tapas ve Şarap" partisi düzenledi.

Touch İstanbul'un düzenlediği partide, İspanyol yemek kültüründe önemli bir yeri bulunan Tapas'lar Kayra'nın 10 farklı şarabıyla eşleşti. Kayra Restoran Haftası kapsamında düzenlenen partide Tapas ve Şarap eşleşmesinin keyfini süren katılımcılar, gece boyunca Virgin Radyo'nun DJ'lerinin müzikleriyle unutulmaz anlar yaşadılar.

Şehrin en büyük gastronomik buluşması olan geleneksel Kayra Restoran Haftası, 13 Nisan Cuma günü Bağdat Caddesi'nde yapılan kortej yürüyüşüyle açılışını yaptı. Bağdat Caddesi'ndeki etkinliklerin ardından Kanyon AVM'de gerçekleşen Ayça Varlıer ve Emir Ersoy konseriyle İstanbul Avrupa Yakası'na da merhaba diyen hafta 26 Nisan'a kadar İstanbul'un sokaklarını yeme-içme kültür ve çeşitli sanatsal aktivitelerle dolduracak. Bu sene İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere ilk kez 3 şehirde birden gerçekleşecek olan Kayra Restoran Haftası, Kayra Şarapları ana sponsorluğunda ve Dudetable organizasyonuyla düzenleniyor. Haftanın etkinlikleri ve katılımcı noktalar hakkındaki tüm bilgilere "www.kayrarestoranhaftasi.com"dan ulaşılabilir.