Sangria Live, İlhan Şeşen'i ağırlıyor
ÜNLÜ STİLİ

Sangria Live, İlhan Şeşen'i ağırlıyor

Yıllardır eğlencenin ve iyi müziğin buluşma noktası olan Sangria Live, yılların eskitemediği sanatçı İlhan Şeşen’i 12 Aralık akşamı müzikseverlerle buluşturuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Aralık 2012

Avukatlık kariyerini müziğe olan aşkıyla yarıda bırakarak Grup Gündoğarken'le tamamen yeni bir yola çıkan İlhan Şeşen, 20 yıllık müzik kariyerinde 5 albüme imza attı. Son albümü "Dertli"yi 2007'de çıkaran ünlü sanatçı merakla beklenen yeni albümü için çalışmalarına devam ederken 12 Aralık'ta Bağdat Caddesi'nin tek rock müzik mekanı Sangria Live'da sahne alıyor.

Uzun yıllardır yaptığı her organizasyonla adından söz ettiren, kaliteli müziğin Bağdat Caddesi'ndeki adı olan Sangria Live, müdavimlerini sevindirecek yeni bir organizasyonla ön plana çıkıyor. Türk pop müziğinin amcası, her yaştan dinleyici kitlesine sahip İlhan Şeşen, dinleyicilerine Sangria Live'da müzik ziyafeti yaşatacak. Bir yerli içki dahil 35 TL'ye haftanın ortasında zihninizi tazeleyecek, tüm yorgunluğunuzu unutacaksınız. Bağdat Caddesi Sangria Live'da İlhan Şeşen gecesine tüm müzikseverler davetlidir...

Adres: Suadiye Mahallesi Kazım Özalp Sokak Yalman Center 60/C Kat:1 Şaşkınbakkal/Kadıköy

Telefon: 0 216 360 60 18

Giriş Ücreti: 35 TL (Bir yerli içki dahil)