Kate Winslet, üçüncü kez "evet" dedi!
ÜNLÜ STİLİ

Kate Winslet, üçüncü kez "evet" dedi!

İki yıl önce ünlü yönetmen Sam Mendes ile olan evliliğini noktalayan Oscarlı oyuncu Kate Winslet, iş adamı nişanlısı Ned Rocknroll ile evlendi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Aralık 2012

Kimileri evlenmeye dahi cesaret edemezken, Oscarlı oyuncu Kate Winslet, üçüncü kez nikah masasına oturdu! İlk evliliğini 1998 yılında yönetmen yardımcısı Jim Threapleton ile yapan yıldızın bu evliliğinden bir kızı dünyaya gelmişti. Ancak çift, çocuklarına rağmen 2001 yılında yollarını ayırdı.

İkinci evliliğini yine kendisi gibi Oscar ödüllü yönetmen Sam Mendes ile yapan Winslet, bu evliliğinden de bir çocuk sahibi oldu. Ancak 2003 yılında evlenen ve sinema dünyasının rüya çiftlerinden biri olan ikilinin evliliği, 2010 yılında sona erdi.

Cesur yıldız şimdi, "Us Weekly" dergisinin verdiği habere göre üçünce kez evlendi. Nikah masasına oturduğu kişi ise, milyarder bir iş adamı! Virgin Şirketler Grubu'nun sahibi Richard Branson'un yeğeni Ned Rocknroll ile evlenen Winslet'in, müstakbel kocası ile geçen yıl Branson'un özel adasında tanıştığı söyleniyor. Bu arada siz de bizim gibi "damadın adı ne kadar garip" diye düşündüyseniz, hemen ekleyelim: Gerçek adı Abel Smith, ama bu adı kullanmayı tercih ediyor...

Umarız, Kate ve garip isimli milyarder kocası ömür boyu bir yastıkta kocalar!