Jamie Oliver, Türkiye'deki ilk restoranını açıyor!
ÜNLÜ STİLİ

Jamie Oliver, Türkiye'deki ilk restoranını açıyor!

Jamie Oliver, Türkiye’deki ilk restoranı Jamie’s Italian’ın, Zorlu Center İstanbul’da açılacağını duyurdu. Jamie’s Italian’ın, Kaya Demirer’in kurucu ve CEO’su olduğu İtalyan Lezzetleri A.Ş. ile gerçekleşen ortaklık sonucunda, 2013’ün üçüncü çeyreğinde aç

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Şubat 2013

Jamie's Italian, beş yıl önce Jamie Oliver ve Gennaro Contaldo tarafından İngiltere'de kuruldu; dinamik, samimi ortamı ve lezzetli, otantik ve uygun maliyetli İtalyan mutfağı ile şu anda dünyada binlerce misafiri ağırlayan 30'dan fazla restoranı bulunuyor.

Menü, İtalya'nın dört bir yanında insanların tercih ettiği, özenle hazırlanan ve sade bir şekilde sunulan yemeklerden oluşuyor. Bu aile dostu restoran, her gün taze makarna hazırlayacak ve özel soğuk meze istasyonu da bulunacak.

Jamie's Italian, şu anda ekibi için İstanbul'un en tutkulu Baş Aşçılarını ve Müdürlerini, ayrıca iyi yemek dünyasına girme arzusunda olanları arıyor. Başvurmak isteyenler http://www.jamieoliver.com/italian/turkey internet adresi aracılığıyla başvuru yapabilir.

Jamie Oliver, Jamie's Italian Türkiye ile ilgili olarak "Jamie's Italian'ı Türkiye'ye getirmekten dolayı oldukça heyecanlıyım. İstanbul, gerçekten muhteşem yeme-içme dünyasına sahip canlı, hareketli bir şehir. Aynı zamanda İstanbul'un tam kalbinde yer alan ve yeni çekim merkezi olmaya aday olan Zorlu Center'da olmak Jamie's Italian ailesine mükemmel bir katkı olacak. Şu anda ekibimize katılacak harika insanlar arıyoruz ve restoranın açılmasını dört gözle bekliyoruz!" dedi.

Jamie's Italian restoranlarının CEO'su Simon Blagden, "Jamie's Italian'ı İstanbul'da açmak için Kaya Demirer ile çalışmaktan çok memnunuz. Kaya'ya sektörde bir restoran işletmecisi olarak çok saygı duyuluyor ve biz, kendisini ve ekibini birlikte çalışılacak başarılı ve yaratıcı bir ortak olarak görüyoruz" dedi.

Turizm Restoran Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (TURYİD) Başkanı ve İtalyan Lezzetleri A.Ş.'nin kurucusu ve CEO'su Kaya Demirer, "Jamie Oliver mutfağını Türkiye'ye getirmek gurur verici. Mükemmel bir mekan ve hizmet kalitesi için tüm hazırlık ve düzenlemeleri yapıyoruz. Yönetim kadrosu için ve ayrıca mutfak ve servis bölümü çalışanlarından başvurular almaya başladık. Ağustos'ta herkesi yeni ama tanıdık bir restoranla karşılayacağız" şeklinde konuştu.