Nükhet Duru, "Timeless Moments" için sahnede!
ÜNLÜ STİLİ

Nükhet Duru, "Timeless Moments" için sahnede!

“Zamana meydan okuyanlardan hayatın değerini bilenlere” sloganıyla ayda bir kere sadece Pazar geceleri yapılan etkinliğin ikincisinde Frankie İstanbul sahnesi, 24 Şubat Pazar gecesi Nükhet Duru’yu ağırlıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Şubat 2013

Açıldığı andan itibaren gündemde kalan Frankie İstanbul ile yıllara meydan okuyan şaraplarını zamanında ötesinde bir tutkuyla kadehlerle buluşturan Kayra, kaliteli müziği Pazar gecelerine taşımaya devam ediyor! Ocak ayında Alpay ile başlayan ve büyük beğeni toplayan "Timeless Moments", 24 Şubat Pazar gecesi, Nükhet Duru ile kaldığı yerden devam ediyor…

Frankie İstanbul'da gerçekleşecek özel gecede, Kayra'nın kendi bağlarından ürettiği ilk ürünler olan Kayra Versus'un birbirinden lezzetli şarapları, geceye özel hazırlanan geleneksel lezzetlerin yenilikçi dokunuşlarla birleştirildiği özel bir menü ile eşleştirileriliyor. Kayra Versus serisinin yeni kupajı Kayra Versus Chardonnay-Viognier ise ilk kez bu gecede lezzet tutkunlarının beğenisine sunulacak.

Kayra Versus'un uzun süre yıllandırılabilen karakteri adına, "zamansız" konsepti üzerine kurulan "Timeless Moments", Mart ve Nisan aylarında da yıllara meydan okuyan sürpriz isimlerle devam edecek… Bu özel gecede Nükhet Duru'yu Frankie İstanbul sahnesinde dinlemek için vakit kaybetmeden yerinizi ayırttın.

Rezervasyoniçin;
Frankie: +90 212 230 66 66