Astroloji ile ilişkilere yeni bir bakış açısı yakalayın!
ÜNLÜ STİLİ

Astroloji ile ilişkilere yeni bir bakış açısı yakalayın!

Astrolog Ayda Ersan tarafından düzenlenen seminerde, ilişkiler konusunda kişisel haritalarınız incelenerek, aşktaki tıkanıkların sebebini bulacaksınız...

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Şubat 2013

İlişkiler çoğumuzun yaşamında önemli bir yer kaplıyor. İlişkiler astrolojisine özen göstermek ve kendimizi, karşımızdakini tanımak ve uyumsuz noktaları belirlemek adına bir şey yapmak ve çözümlemek de doğru orantılı olarak önem taşımalı.

Her birimiz çok farklıyız. Doğduğumuz veya yetiştiğimiz çevre aynı olsa bile bu değişmiyor. Doğduğumuz çevreyi 4. evimiz ve Ay yönetiyor. Kadın-erkek fark etmez duygularımızı da öyle. Fakat ilişkilere bakış açımızı 7. evimiz ve Venüs, nasıl flört ettiğimizi 3. evimiz ve M...erkür, cinsel yaşama bakış açımızı ise 8. ev ve Mars gösteriyor. Şans noktası ve evlilik noktaları da evleneceğimiz kişi hakkında Cupido ve Juno'ya da ek olarak bilgi veriyorlar. Her birimizin ilişkilere, cinselliğe, kadın ve erkeklere ve hatta eşcinselliğe bakış açımız bu yüzden eşsiz ve kendimize has. Ortak olan tek yanımız nadir gökyüzü haritalarına sahip olanlar dışında yalnız kalmak istemememiz!

Seminer boyunca tüm bu konuları ve ilişkilere dair çok daha başka şeyleri ele alarak kişisel haritalar üzerinden de şifreleri kırmaya ve ilişkiler konusunda her detayı kişisel haritalarımızı da inceleyerek irdelemeye çalışacağız…

- 2013'te aradığınız aşk nerede ve ne zaman karşınıza çıkabilir?

- En iyi anlaşabileceğiniz kişilerin özellikleri nelerdir?

- Ya sizin bu yıl aşka yaklaşımınız nasıl olmalı ?

- Aşkta ve evlilikte beklentileriniz nedir? Aşk ve evlilik beklentileri arasında uyum var mı?

- Cinselliğe bakış açınız nasıl?

Seminer için isminizi ve doğum tarihinizi ve saatinizi kayıt ettirmeyi unutmayın. Önümüzdeki gezegen hareketlerinin de haritalarımızı nasıl etkileyeceğini göreceğiz. Anlatacak çok şeyimiz, zevkli bir sohbet eşliğinde irdeleyecek çok konumuz var.

Semineri Sunan: Ayda Ersan

Seminer Yeri: Astro İstanbul Bostancı (0533 492 57 47 – 0216 410 57 58)

Seminer Tarihi ve Saati: 28.02.2013 Perşembe saat 20.00-23.00 arası

Seminer ücreti: 68,– TL + K.D.V.
Yerimiz kısıtlıdır ve seminer öncesi doğum haritanıza göre özel bir ön çalışma yapmak gerekmekte. Bu yüzden seminer için doğum bilgilerinizi (tam doğum tarihi/saati/yeri) kayıt esnasında yazdırmayı unutmayın.
Kayıt için astroistanbul@gmail.com adresine mail atarak veya 0(533)492 57 47 – 0(216)410 57 58 telefon açarak bilgilerinizi verebilir, detaylı adres açıklaması alabilirsiniz.