Modaya ayak uydurmak artık çok ucuz!
ÜNLÜ STİLİ

Modaya ayak uydurmak artık çok ucuz!

Moda sektörünün tanınmış markaları, her yıl farklı koleksiyonlar ile trend belirlemeye devam ediyor...

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Şubat 2013

Sonbahar-kış sezonu bitmeden hazırlanan ilkbahar-yaz koleksiyonu ve yine ilkbahar-yaz sezonu bitmeden hazırlanan sonbahar koleksiyonu döngüsü ise yıllardır devam ediyor. Ünlü moda markaları, bu sonbahar-kış koleksiyonda mont, kaban ve trençkot modellerine ağırlı vermiş durumda. Özellikle trençkot modellerinde karşımıza çıkan modeller oldukça başarılı gözüküyor. Metal aksesuar ve tel zımbalar ise sadece ayakkabı ve çantalarda değil trençkot modellerinde bile başarıyla uygulanıyor. Erkeklerde düğme olarak hareket kazandırılan modeller, kadınlarda belden bağlanan kemerlerin üstünde karşımıza çıkıyor. Sonbahar sezonunda en çok tercih edilen moda ürünlerinden bir tanesi de şüphesiz kışlık botlar.

Bu kış özellikle Harley Davidson, Timberland, Columbia, Camel Active gibi ünlü markalar pastel tonları ağırlıklı kullanarak oldukça şahane modellere imza atmış. Bu yılın trend rengi olan pastel tonlar, mont ve kabanlarda olduğu gibi bot modellerinde de karşımıza çıkıyor. Durum böyle olduğu zaman kombin yaratmakta oldukça kolay oluyor. Kombin yaratmak konusunda zorluk çeken erkek ve kadınlar bu yıl pek sorun yaşamayacak gibi gözüküyor. Kadınların bu yıl en çok tercih ettiği desenler arasında ise hayvan baskısı ve leopar desenleri yer alıyor. Özellikle leopar deseni onlarca farklı marka birçok farklı modelinde kullanıyor. Moda sektörünün vazgeçilmez desenlerinden olan leopar deseni, bir kadın için kırmızı renk neyi ifade ediyorsa aynı şeyi ifade ediyor. Ayakkabıdan bluza, kabandan eteklere kadar görmek mümkün. Hotiç, Mango, Zara gibi ünlü moda markaları da bu yıl leopar deseni ile şık tasarımlara imza atanlar arasında. Koyu tonlar ve pastel renkler bu yılın trendleri arasında olduğunu tekrar belirtelim.

Ünlü moda markaların koleksiyonları ulaşmak artık çok daha kolay bir hale geldi. Bunda fırsat sitelerinin verdiği avantaj göz ardı edilemez. Moda sektörünü ünlü markalarına ait koleksiyonlar, fırsat siteleri ile milyonlarca kişiye ulaşıyor. Ünlü giyim markalarına ait koleksiyonlara daha ekonomik fiyatlarla ulaşmak isteyenler de bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Bu durumda hem satıcı hem de alıcı bu durumdan kar sağlıyor. Trendyol, Limango, Morhipo gibi özel alışveriş kulüpleri, kendisini takip eden müdavimlerine çok özel fırsatlar sunuyor. Dolayısıyla bu tür özel alışveriş klüpleri sayesinde en ünlü giyim markalarının en yeni koleksiyonları çok daha uygun fiyatlar ile sizin olabilir. Üstelik hem ödemelerde, hem teslimatta hem de iade durumlarında sundukları hizmetler oldukça cazip.

Bunun yanında Enmoda ve Mudo gibi daha ürün odaklı online alışveriş mağazalarının da fırsatlarını kaçırmamak lazım! Fiyatların bu kadar aşağıya inmesi bir yana bir de indirim kuponları ile ek bir avantaj yakalamak mümkün. İndirimlr.com sitesinde bulunan indirim kuponları sayesinde alışverişlerinizi çok daha avantajlı hale getirmeniz mümkün! Her gün güncellenen bu indirim kuponları sayesinde farklı alışveriş sitelerinde ucuz alışveriş şimdi daha da ucuz! İndirimlr.com adresine göz atmanız, bu avantajlı dünyada çok daha uygun fiyata alışveriş yapmanıza yetecek. Kadınlara ve erkeklere özel koleksiyonlar, fırsat sitelerine her gün yenilenmeye devam ediyor. Modaya uygun tasarımlar arasından göz zevkine uyan birini seçmek ve sipariş vermek ise sadece birkaç dakika sürüyor.