D.ream, Mezzaluna'ya ortak oldu!
ÜNLÜ STİLİ

D.ream, Mezzaluna'ya ortak oldu!

Doğuş Grubu’nun yeme-içme ve eğlence sektöründeki yatırımları ile dikkat çeken şirketi D.ream, yüzde 70 hisse devri ile ünlü İtalyan restoran zinciri Mezzaluna’ya ortak oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Mart 2013

D.ream, yeme-içme ve eğlence sektöründeki yatırımlarına devam ediyor. İtalyan mutfağının Türkiye'deki ilk ve en beğenilen temsilcilerinden olan Mezzaluna da D.ream portföyüne katıldı. Mezzaluna, ülkemizdeki İtalyan mutfağı temsilcilerinden biri olarak 18 yıl önce açılmış, başarısını ve müdavim kitlesini sürekli arttırarak, bugün yalnızca İtalyan mutfağı alanında değil, casual-dining alanında da en tercih edilen restoran markalarından biri olarak yeme-içme, eğlence sektöründe önemli bir noktaya ulaşmıştır.

Konu hakkında Mezzaluna Gıda İşletmecilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Bingöl şöyle konuştu: "Mezzaluna olarak 1995'den bu yana casual-dining alanında hizmet veriyoruz. Bu 18 yıl içerisinde, sadece İtalyan mutfağına odaklanıp, uzmanlaşarak ciddi bir bilgi birikiminin yanı sıra, saygın bir marka algısına sahip 12 restoran yarattık. Bundan sonra da, yeme-içme ve eğlence sektöründe kurumsallaşmanın öncüsü olacağına inandığımız D.ream ile ortaklığımız sayesinde, markamızı çok daha iyi noktalara taşıyacağımıza inancımız tam. D.ream ile ortaklığımız sonucunda yurtiçi ve yurtdışındaki yatırımlarımıza hız verip, uzun yıllardır bize gelmekte olan talepleri de değerlendirerek, Mezzaluna markasını ve kalitesini daha geniş kitleler için ulaşılabilir kılacağız. "

D.ream CEO' su Levent Veziroğlu ise açıklamasında "Mezzaluna, 18 yıllık birikimi ile İtalyan mutfağının gerçek örneklerini sunan menüsü, renkli dekorasyonu, hareketli ve rahat ortamı, hızlı ve kaliteli servisi ile Türk yeme-içme, eğlence sektörü için çok değerli bir klasik. Markanın bünyemize katılmasından dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz." sözlerine yer verdi.