Yolanthe Sneijder Lidyana partisindeydi!
ÜNLÜ STİLİ

Yolanthe Sneijder Lidyana partisindeydi!

Yolanthe Cabau kendi takı markası YC jewels’i muhteşem bir partiyle kutladı!

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Mayıs 2013

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'nun takı tasarımları www.lidyana.com'da satışa sunuldu.

Koleksiyonun satışa çıkmasını 21 Mayıs akşamında Reina'da www.lidyana.com'la ortak düzenlediği büyük bir partiyle kutlayan Yolanthe Cabau'yu bu mutlu gününde futbolcu eşi Wesley Sneijder yanı sıra Ahu & Süleyman Orakçıoğlu, Burcu Karabacak, Edgar Davids, İrem Uğur Karabayır, Mehmet & Arzu Kunt, Cihan Şensözlü, Nordin Amrabate, Ömer Seval, Önder Bekensir, Özge Ulusoy, Saffet & Özlem Ulusoy, Sibel Arna, Van Hooijdonk gibi ünlü isimler yalnız bırakmadı.

Yolanthe Cabau'nun 2008 yılında kurduğu "Free A Girl" (Bir Kızı Özgürleştir) Vakfı tüm dünyada reşit olmayan ve seks işçisi olarak çalıştırılan kızların kurtarılması için mücadele veriyor. YC jewels koleksiyonunda Yolanthe Cabau'nun seks işçiliğinden kurtulmaya çalışan kızların mücadelesine atıfta bulunan özel bir bilezik de bulunuyor. "Free a Girl" bileziklerinden elde edilecek tüm gelir vakfa bağışlanarak tüm dünyada özgürlüklerine kavuşmayı bekleyen kızların mücadelesine destek olacak.

YC jewels takıları 21 Mayıs'tan itibaren www.lidyana.com ve www.yolanthe.com adreslerinden alınabiliyor. Fiyatları 30 ila 300 avro arasında değişen ürünler, özel YC hediye paketi ile birlikte gönderiliyor.