Ve Oscarlı'lar yine sahnede...
ÜNLÜ STİLİ

Ve Oscarlı'lar yine sahnede...

Vanity Fair Dergisi geleneksel Oscar pozu için Julia Roberts ve George Clooney'den Chiwetel Ejifor'a Hollywood'un eski ve yeni yüzleri bir araya geldi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Şubat 2014

Vanity Fair Dergisi mart ayında geleneksel Oscar pozu kapağıyla çıkıyor. Derginin 20. Hollywood Özel Sayısı için Chiwete Ejiofor ve Lupita Nyong'o'dan Julia Roberts ve George Clooney'e Hollywood'un eski ve yeni yüzleri efsanevi moda fotoğrafçısı Annie Leibovitz'e poz verdi.

Derginin bu özel çekimi için mini eteğiyle poz veren Roberts hariç tüm kadın yıldızlar uzun elbiseler tercih ettiler. Bu özel karede '12 Years A Slave' (12 Yıllık Esaret) filminin yıldızları; En İyi Erkek Oyuncu adayı Chiwetel Ejifor ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu adayı Lupita Nyong'o, 'August: Osage County'deki rolüyle Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar adayı Julia Roberts ve 'Dallas Buyers Club' (Sınırsızlar Kulübü) filmindeki rolüyle Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ına aday olan Jared Leto'nun yanı sıra Hollywood'un tanıdık yüzleri George Clooney, Idris Elba, Michael B. Jordan, Naomie Harris, Brie Larson, Chadwick Boseman, Margot Robbie ve Lea Seydoux yer alıyor.