13. !f İstanbul 13 Şubat'ta başlıyor!
ÜNLÜ STİLİ

13. !f İstanbul 13 Şubat'ta başlıyor!

13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, bu yıl da ödüllü ve çok konuşulan filmleri Türkiye'ye getiriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Şubat 2014

13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, bu yıl da ödüllü ve çok konuşulan filmleri Türkiye'ye getiriyor, partileriyle şehri ayağa kaldırıyor, etkinlikleriyle dünyamızı değiştirmeye devam ediyor. !f İstanbul, 13 Şubat'ta İstanbul'dan yola çıkıyor, 27 Şubat-2 Mart 2014 tarihlerinde de Ankara ve İzmir'e uğruyor!


'Shirley: Visions of Reality' filminden bir kare.

Festival, 13-23 Şubat 2014 tarihlerinde İstanbul'da, 27 Şubat-2 Mart 2014 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir'de gerçekleşecek. !f İstanbul bağımsız sinemanın en iyilerini, yılın çok konuşulan ve bol ödüllü filmlerini sinemaseverlerle buluştururken, !f music partileriyle İstanbul'un eğlence hayatına alternatif olacak, !f ² ile de 30 şehre film götürecek.


'Pelo Malo' filmi de gösterlecek filmlerden.


13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 13-23 Şubat tarihleri arasında İstanbul'da Beyoğlu Cinemaximum Fitaş, İstinye Park Cinemaximum, Cinemaximum Budak; 27 Şubat-2 Mart tarihlerinde de Ankara Cinemaximum Armada ve İzmir'de ise Cinemaximum Konak Pier sinemalarında gerçekleşecek.

Takvim için tıkla: http://www.ifistanbul.com/tr/takvim/index.asp