'Nefis' bir Ayşe Özyılmazel geliyor!
ÜNLÜ STİLİ

'Nefis' bir Ayşe Özyılmazel geliyor!

Ayşe Özyılmazel, Nisan ayında piyasaya çıkacak olan albümünden hit şarkısı “Nefis” i, dijital ortamda sevenleriyle buluşturuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Şubat 2014

DMC etiketiyle çıkacak albümü sabırsızlıkla beklenen Ayşe Özyılmazel, Nisan ayında piyasaya çıkacak olan albümünden "Nefis" adlı parçasını, albümden önce, dijital platformda sevenleriyle buluşturuyor.

Üçüncü albümü için Yalın, İskender Paydaş, İsra Gülümser, Yıldız Tilbe gibi birbirinden değerli isimlerle çalışan Ayşe Özyılmazel, ilk dijital şarkısıyla, yeni albümün müjdesini veriyor.

Müziği Mısırlı sanatçı Amr Mostafa' ya sözleri İsra Gülümser' e düzenlemesi İskender Paydaş' a ait olan 'Nefis' Ayşe Özyılmazel' in Nisan ayında çıkacak albümden önce, dijital ortamda dinlenebiliyor olacak.



Ayşe Özyılmazel' in klibi de yepyeni şarkısı 'Nefis' kadar ilgi uyandırıyor. 8 ayrı kombinin yer aldığı klipte, Ayşe Özyılmazel' in de kendi özel takı tasarımları bulunuyor. Zaman zaman lidyana.com' a bakıp hayallere daldığı klibinde, tüm kombinler, Ayşe Özyılmazel sevenleri için lidyana.com da lookbook olarak satışa sunuluyor olacak. Hayallere daldığı zaman Ayşe Özyılmazel klibinde bir çocukla basket oynadığını, bilardo oynadığını ve pole dance yaptığını görüyor. Bu renkli ve eğlenceli klip en az şarkı kadar Ayşe Özyılmazel sevenlerinden tam not alacağa benziyor.

"Ayşe Özyılmazel" albüm öncesi sizlere "Nefis" bir 'Merhaba' diyor!