Scarlett Johansson: Telefonla aşk yaşayamam
ÜNLÜ STİLİ

Scarlett Johansson: Telefonla aşk yaşayamam

5 dalda Oscar adayı olan 'Her' filminde bir telefondaki işletim sistemini seslendiren Scarlett Johansson, “Telefonumla aşk yaşadığımı düşünemiyorum” dedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Şubat 2014

Scarlett Johansson, son filminde yalnız bir yazar olan Theodore'un (Joaquin Phoneix) hayatına giren 'Samantha' adında bir işletim sistemine ses veriyor.

Hiç görmeden ve dokunmadan yaşanan bu aşkta Samantha'ya sesiyle hayat veren Scarlett Johansson, bu film ile fiziken bulunmadığı bir yerde sesiyle olmanın değişik ama keyifli bir deneyim olduğunu belirtti.

Johansson, "Performansımı daha farklı noktalara götürecek rollerle ilgilenmeye başladım. Bunun fiziksel ya da sesim ile olması fark etmiyor. Spike ile senaryo okuması için ilk buluştuğumuzda 9 saat çalıştık ki bu harikaydı ama sonunda çok yorulmuştum. 'Filmin süreci de böyle mi devam edecek?' diye sordum. Aslında henüz onun için uygun olduğumu bile bilmiyordum" ifadelerini kullandı.

Teknolojiyi yakından takip etmediğini itiraf eden Johansson bir işletim sistemi ile duygusal bir bağ kuramayacağını sözlerine ekledi: "Filmde Samantha Theodore'a tekrar sevebileceğini gösterdi. Ama ben hiçbir şekilde telefonumla bir aşk yaşayabileceğimi düşünemiyorum. Sanırım teknolojinin hayatımda değişiklik yarattığı ya da pozitif olarak etkilediği tek şey görüntülü konuşma. Ailen, partnerin ya da arkadaşlarınla yapabildiğin tüm görüntülü konuşmalar aylar boyu çekim için uzaktaysanız hayat değiştiriyor. Birini görmeniz dünyada ki en önemli şeylerden biri. Birine nerede yaşadığını, ne yediğini gösterebilmek harika."