Jennifer Lawrence yine düştü!
ÜNLÜ STİLİ

Jennifer Lawrence yine düştü!

Dün gece düzenlenen 86'ncı Oscar Ödül Töreni'ne geçen sene olduğu gibi ünlü oyuncu Jennifer Lawrence damga vurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Mart 2014

Geçen yılki Oscar Töreni'nde Yılın En İyi Kadın Oyuncusu Ödülü'nü kazanan güzel oyuncu sahneye ödülünü almak için çıkarken basamaklarda takılarak küçük bir kaza yaşamış ve kendini yerde bulmuştu. Salon tarafından korku ile izlenen güzel oyuncu birkaç saniye yerde kaldıktan sonra gülerek ayağa kalkmış ve ödülünü almak için sahneye çıkmıştı.



Yaşanan bu talihsiz olay 2013 yılındaki Oscar Ödül Töreni'ne damga vururken ünlü oyuncu dün gece düzenlenen Oscar Ödül Töreni'nde aynı talihsiz kazayı tekrar yaşadı. 23 yaşındaki güzel oyuncu askısız turuncu elbisesi ile limuzininden indi ve kırmızı halı üzerinde yürümeye başladığında talihsiz kaza tekrar meydana geldi.



Geçen sene merdivenlerde yaşadığı talihsiz kazada X-Men filmlerinin başrol oyuncusu Hugh Jackman güzel oyuncuyu kaldırmak için imdadına yetişirken bu seneki talihsiz olayda ise bu rolü Bradley Cooper üstlendi. Oscar ödüllü Jennifer Lawrence düştüğü yerden rol arkadaşlarının yardımı ile ayağa kalktı ve yine geçen sene olduğu gibi gülerek yürümeye devam etti.