One Love Festival ile Birlikte Hayata
ÜNLÜ STİLİ

One Love Festival ile Birlikte Hayata

12 yıl boyunca aralıksız olarak Efes Pilsen tarafından hayata geçirilen “One Love Festival”, 2014 yılında Pozitif Live tarafından, 14 - 15 Haziran tarihlerinde Parkorman’da gerçekleştirilecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Mart 2014

Efes Pilsen tarafından Pozitif Live organizasyonuyla 12 yıl boyunca aralıksız olarak hayata geçirilen "One Love Festival", yasal düzenlemelerle alkol firmalarının etkinliklere sponsor olamaması nedeniyle, 2014 yılında Pozitif Live tarafından gerçekleştirilecek.



Bu yıl 13'üncüsü, 14 – 15 Haziran tarihlerinde Parkorman'da gerçekleştirilecek olan ve bugüne kadar 175 Bin'den fazla müzikseveri, 80'den fazla grubu, 1.500'den fazla sanatçıyı ağırlayan festival, 2014'te de müzikseverleri dünyaca ünlü grup ve sanatçılarla buluşturmaya hız kesmeden devam edecek.



Sıcak yaz günlerinin gelenekselleşen habercisi One Love Festival ile Birlikte Hayata, Parkorman'ın büyüleyici atmosferinde müzik kadar tüm gün sürecek aktiviteleriyle de festivalcilere keyifli günler yaşatacak. Müzikseverler iki gün boyunca güneşe, doğaya, geceye ve eğlenceye doyarken, yerli ve yabancı sanatçıların hareketli performanslarının da tadını çıkartacak.



"One Love Festival ile Birlikte Hayata
"nın sanatçı bilgileri önümüzdeki günlerde açıklanmaya başlanacak. Muhteşem bir festival deneyimi ve sürprizlerle dolu bir program için beklemede kalın...