Müzik ile Birlikte Hayata
ÜNLÜ STİLİ

Müzik ile Birlikte Hayata

“Müzik ile Birlikte Hayata” konser serisi, ABD'li folk-rock ikilisi Wye Oak konseriyle 29 Mart Cumartesi gecesi Salon İKSV’de başlıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Mart 2014

"Müzik ile Birlikte Hayata" konser serisi, ABD'li folk-rock ikilisi Wye Oak konseriyle, 29 Mart'ta, İstanbul'un kültür-sanat yaşamına yeni bir soluk getiren Salon İKSV'de başlıyor. Andy Stack ve Jenn Wasner tarafından 2006'da kurulan, "If Children", "The Knot" gibi albümleriyle büyük övgü alan ve en beğenilen albümleri "Civilian"ı 2011'de müzikseverlere sunan Wye Oak, 29 Mart Cumartesi gecesi, saat 22:30'da Salon İKSV'de eşsiz bir canlı performansa imza atacak.

Davul, klavye ve vokalde Andy Stack, gitar ve vokalde Jenn Wasner'in yer aldığı Wye Oak, "samimi, noise ve dream pop dokunuşlarıyla folk etkili indie-rock" şeklinde tanımlanan müziğiyle unutulmaz bir gece yaşatacak. Müzikseverler konser biletlerini, tam 40 TL ve indirimli 30 TL'lik fiyatlarla Biletix'ten ve ana gişe İKSV'den temin edebilecek. Lale Kart sahipleri %25'e varan özel indirimlerden yararlanabilecek.

Toplam altı farklı konserden oluşan "Müzik ile Birlikte Hayata" kapsamında, 3 Nisan'da Juliana Barwick, 8 Nisan'da Hidden Orchestra, 9 Nisan'da Soul Jazz Orchestra, 11 Nisan'da Nekropsi ve 16 Nisan'da Kurt Vile, Salon İKSV sahnesinde müzikseverlerle buluşacak.